ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Κερατσινίου, για τραυματισμό ενός 37χρονου ημεδαπού οδηγού φορτηγού (Φ/Γ) οχήματος, στην προβλήτα 3 εντός του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά.
Συγκεκριμένα, κατά την διαδικασία εκφόρτωσης ενός κενού εμπορευματοκιβωτίου από το Φ/Γ με την χρήση ανυψωτικού μηχανήματος, ανετράπη το Φ/Γ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του.
Στον τραυματία, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε ιδιωτικό ιατρείο του χώρου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, από όπου και εξήλθε.
Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 48χρονος χειριστής του ανυψωτικού μηχανήματος, για παράβαση του άρθρου 314 παρ.1 του Π.Κ. ¨Σωματική βλάβη από αμέλεια¨.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πακιστάν: Το πλοίο μεταφοράς LNG που δέχθηκε επίθεση κοντά στα Στενά του Ορμούζ είχε εξασφαλίσει την έγκριση του Ιράν
- Ταυτοποιήθηκε 64χρονος που οδηγούσε πολυτελές αυτοκίνητο σε λεωφόρους με 290χλμ/ώρα
- Μητσοτάκης: Σε εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ – Συνεδριάζει τη Δευτέρα η νέα Εκτελεστική Γραμματεία
- Ρωσία: Συνελήφθη ένας ανήλικος Ρώσος μετά τις προειδοποιήσεις των ΗΠΑ για «απειλή τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.