Το επιβατηγό οχηματαγωγό Cat1 της Magic Sea, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, θα αποσυρθεί από τη γραμμή, Άγιος Κωνσταντίνος – Σκόπελος – Σκιάθος – Αλόννησος και θα δρομολογηθεί από το λιμάνι του Λαυρίου προς τα νησιά Κέα, Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο.
Τo H/S/C Cat I είναι ένα ταχύπλοο σκάφος της Magic Sea Ferries που έχει μεταφορική ικανότητα 1.000 επιβατών σε καθίσματα αεροπορικού τύπου και διαθέτει 4 κατηγορίες θέσεων (Super economy, Economy, Prime economy, Business) και 200 οχημάτων ή εναλλακτικά 180 οχήματα και 6 λεωφορεία. Η υπηρεσιακή ταχύτητα με την οποία κινείται είναι τα 30kn.
Το πλοίο Cat1 είναι το πρώην “Αλκυόνη” που ανήκε στον εφοπλιστή Αντώνη Λελάκη και αργότερα αγοράστηκε από την Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου και τελικά μετά από διαδικασία πλειστηριασμού πέρασε στην κατοχή και διαχείριση του Γιώργου Γιαλόζογλου.
Διαβάστε επίσης
AEGEAN – Olympic Air: Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου
Καιρός: Βροχές σήμερα – Προ των πυλών η κακοκαιρία «Δωροθέα»
Εθνική Ασφαλιστική: Οι ζημιές το 2023, η πώληση του κτιρίου στη Συγγρού και τα νέα σχέδια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Τρία με πέντε χρόνια θα χρειαστεί η αποκατάσταση ζημιών στο Ras Laffan μετά την Ιρανική επίθεση
- Περιφέρειας Αττικής: 301 έργα, ύψους 2,5 δισ. ευρώ δρομολογημένα έως τον Οκτώβριο του 2028
- ΗΠΑ: Αναμνηστικό χρυσό νόμισμα με τη μορφή του Τραμπ ενέκρινε επιτροπή που διόρισε ο ίδιος
- Υποχωρούν οι τιμές του πετρελαίου, στα 104 δολάρια το βαρέλι το Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.