• Ναυτιλία

    Τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία επιστρέφουν την 1η Δεκεμβρίου 2023

    Από την διοργάνωση του 2022, όπου η κυρία Μελίνα Τραυλού, ο Θοδωρής Βενιάμης και ο Χάρης Βαφειάς κέρδισαν μεγάλα βραβεία, ενώ βραβεύτηκαν εταιρίες – μεταξύ των οποίων η Ionic Bulk Carriers, η Andriaki Shipping και η Levante Ferries


    Το μεγαλύτερο δείπνο βραβείων της ναυτιλίας γιορτάζει τα 20 του χρόνια και για άλλη μια φορά θέλει να αναγνωρίσει τους καλύτερους του κλάδου. Οι υποψηφιότητες για τα Ελληνικά Βραβεία 2023 κλείνουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

    Η μεγαλύτερη διοργάνωση βραβείων της ναυτιλίας, τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία της Lloyd’s List, γιορτάζει την 20η επέτειο από την ίδρυσή τους το 2004.

    Για άλλη μια φορά, η εκδήλωση θα έχει ως στόχο να φέρει στο επίκεντρο ορισμένα από τα κορυφαία άτομα και εταιρίες του κλάδου, καθώς τα επιτεύγματα της ελληνικής ναυτιλίας και του ελληνικού ναυτιλιακού cluster θα τιμηθούν στο παραδοσιακό δείπνο βραβείων στην Αθήνα.

    Κάθε χρόνο από το 2004, τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία προσελκύουν κοινό εκατοντάδων προσκεκλημένων και η 20η επέτειος των βραβείων δεν αναμένεται να είναι διαφορετική.

    Της ισχυρής υποστήριξης των φετινών βραβείων ηγούνται η Erma First, που χορηγεί τη δεξίωση ποτών καλωσορίσματος, και μια λίστα από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς χορηγούς των υπόλοιπων βραβείων.

    Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται ήδη, καθώς πλησιάζει η προθεσμία για τα βραβεία του 2023. Οι υποψηφιότητες πρέπει να παραληφθούν από τους διοργανωτές πριν τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδας, της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου για να γίνουν δεκτές.

    Για άλλη μια φορά, μια ομάδα κριτών με κύρος και υψηλές γνώσεις από όλο τον κλάδο θα αξιολογήσει όλες τις υποψηφιότητες και θα αποφασίσει τους νικητές των φετινών βραβείων.

    Το πάνελ, που αντιπροσωπεύει ευρέως την ελληνική ναυτιλία, θα αναλάβει να επιλέξει «τους καλύτερους ανάμεσα τους καλύτερους» σε μια σειρά κατηγοριών που εκτείνονται σε όλη τη γκάμα της ελληνικής ναυτιλίας: από τους τομείς ξηρού φορτίου, δεξαμενόπλοιων και επιβατηγών γραμμών, έως τα επιτεύγματα σε θέματα ασφάλειας, βιωσιμότητας, χρηματοδότησης κα.

    Επίσης μεγάλος αναμένεται να είναι ο ενθουσιασμός όταν μάθουμε την επιλογή των νικητών της κριτικής επιτροπής για τα επιφανή ατομικά βραβεία, όπως Ναυτιλιακή Προσωπικότητα της Χρονιάς, Ναυτικός της Χρονιάς, το Βραβείο Επιτεύγματος Ζωής και το Βραβείο Επόμενης Γενιάς.

    Για την φετινή επετειακή εκδήλωση της διοργάνωσης ναυτιλιακών βραβείων με την μεγαλύτερη υποστήριξη διεθνώς, οι γνωστές 18 κατηγορίες βραβείων έχουν επεκταθεί σε 20, με την προσθήκη δύο ειδικών βραβείων μόνο για το 2023.

    Το βραβείο Deal της Δεκαετίας θα επικεντρωθεί στις μεγαλύτερες συναλλαγές κατά τη διάρκεια της περιόδου 2014-2023. Το βραβείο Deal της Δεκαετίας απονεμήθηκε τελευταία φορά το 2013 και κάλυψε την πρώτη δεκαετία των Ελληνικών Ναυτιλιακών Βραβείων. Το κέρδισε η Αγγελική Φράγκου για την απόκτηση της Navios το 2005.

    Το δεύτερο νέο είναι το Βραβείο Επιτεύγματος Εικοσαετίας (2004-2023), που θα αναγνωρίζει τη μεγαλύτερη ατομική ή συλλογική επιτυχία ή το πιο μεταμορφωτικό επίτευγμα στην ελληνική ναυτιλία τα τελευταία 20 χρόνια. Υπάρχουν πολλοί ισχυροί υποψήφιοι για αυτό.

    Κανένα από τα δύο ειδικά βραβεία δεν υπόκειται στην επίσημη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων, ωστόσο γίνονται δεκτές προτάσεις από το ναυτιλιακό κοινό για το ποιοι θα ήταν άξιοι νικητές.

    Όλοι οι νικητές του 2023 θα αποκαλυφθούν στο εορταστικό δείπνο την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Οι κρατήσεις για το δείπνο έχουν ήδη ανοίξει.

    Επικοινωνία:- Γραφείο Συντονισμού Εκδηλώσεων & Προσκεκλημένων – τηλ. 210.42.91.195 – [email protected]

    Κατηγορίες Βραβείων 2023 και Χορηγοί

    Δεξίωση Ποτών Καλωσορίσματος

    Χορηγός Erma First

    Εταιρία Ξηρού Φορτίου της Χρονιάς

    Χορηγός Marichem Marigases

    Εταιρία Δεξαμενόπλοιων της Χρονιάς

    Χορηγός Bureau Veritas

    Επιβατηγός Εταιρία της Χρονιάς

    Χορηγός SWS

    Ναυτιλιακός Μεσίτης της Χρονιάς

    Χορηγός  the Tsakos Group

    Ναυτιλιακός Χρηματοδότης της Χρονιάς

    Χορηγός Tototheo Maritime

    Βραβείο Πειραιάς Διεθνές Κέντρο

    Χορηγός ClassNK

    Βραβείο Τεχνολογικού Επιτεύγματος

    Χορηγός  DNV

    Βραβείο για την Ασφάλεια

    Χορηγός Seajets

    Διεθνής Προσωπικότητα της Χρονιάς

    Χορηγός Capital Ship Management Corp.

    Πλοίο της Χρονιάς

    Χορηγός ABS

    Βραβείο Επιτεύγματος Εκπαίδευσης ή Επιμόρφωσης

    Χορηγός Shipping Deputy Ministry, Republic of Cyprus

    Βραβείο Βιωσιμότητας

    Χορηγός Lloyd’s Register

    Βραβείο Επόμενης Ναυτιλιακής Γενιάς

    Χορηγός IRI / The Marshall Islands Registry

    Lloyd’s List / Propeller Club Βραβείο Επιτεύγματος Ζωής

    Χορηγός Franman

    Ελληνική Ναυτιλιακή Προσωπικότητα της Χρονιάς

    Χορηγός Eurobank

    Βραβεία που δεν αποφασίζονται  από το πάνελ και δεν είναι ανοικτά σε εξωτερικές υποψηφιότητες

    Ναυτικός της Χρονιάς

    Χορηγός Safe Bulkers, Inc.

    Greek Shipping Newsmaker of the Year

    Χορηγός ExxonMobil Marine

    Συναλλαγή της Δεκαετίας (2014-2023)*

    Χορηγός Timagenis Law Office

    Βραβείο Επιτεύγματος Εικοσαετίας (2004-2023)*

    Χορηγός LPC S.A.

    Διαβάστε επίσης: 

    Athenian Sea Carriers ( οικογένεια Κυριακού): Παραγγελία ναυπήγησης τεσσάρων δεξαμενόπλοιων

    Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Συνάντηση με τον Γ. Προκοπίου ζητούν οι 600 πρώην εργαζόμενοι

    Οnline stock trading: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε – Οδηγίες βήμα-βήμα

    ________________­_______

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

    Δείτε πώς διαμορφώνονται οι χάρτες των αποτελεσμάτων για δήμους και περιφέρειες



    ΣΧΟΛΙΑ