ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης ανέλαβε πρωτοβουλία για την εξεύρεση λύσεων στο λιμάνι του Πειραιά και κάλεσε για την προσεχή Δευτέρα 2 Μαΐου συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΣΕΠ ΑΕ, της DPort και των σωματείων των εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς και φορέων άμεσα εμπλεκομένων.
Προϋπόθεση της συνάντησης αποτελεί η ομαλή λειτουργία των προβλητών ΙΙ και ΙΙΙ του Λιμένα του Πειραιά.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ: Το Υπουργείο Ναυτιλία και Νησιωτικής Πολιτικής καλεί σε συνάντηση τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 και ώρα 17:00, τους εκπροσώπους της ΣΕΠ Α.Ε., της DPort, των σωματείων των εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς και των φορέων άμεσα εμπλεκομένων.
Προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της συνάντησης αποτελεί η ομαλή λειτουργία των προβλητών ΙΙ και ΙΙΙ του Λιμένα του Πειραιά.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Η Πολιτεία του Νέου Μεξικού προσέφυγε κατά του υπ. Δικαιοσύνης ζητώντας πρόσβαση στα αρχεία Έπστιν
- Κολομβία: Εντοπίστηκε λεωφορείο με 420 κιλά εκρηκτικών πριν από την ορκωμοσία του νέου προέδρου
- ΗΠΑ: Πολλοί νεκροί από πυροβολισμούς στη Βόρεια Καρολίνα
- Wall Street: Βουτιά για τις μετοχές τηλεπικοινωνιών καθώς η SpaceX ετοιμάζεται να μπει στην κινητή τηλεφωνία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.