ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tο κρουαζιερόπλοιο «Spirit Of Adventure», σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα καταπλεύσει στη Ρόδο στις 2 Φεβρουαρίου 2025 και θα είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη σεζόν του 2025.
Επισημαίνεται ότι έχουν προγραμματιστεί για το έτος 2025, συνολικά 456 κατάπλοι κρουαζιερόπλοιων, ενώ ενδεχομένως, ο αριθμός θα αυξηθεί μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.
Υπογραμμίζεται ότι οι μήνες με τις περισσότερες προγραμματισμένες προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων είναι ο Σεπτέμβριος με 69 και ο Οκτώβριος με 70 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων.
Διαβάστε επίσης:
Πρόστιμο 4,5 εκατ. δολαρίων στο Kriti Ruby για ρύπανση
Αντωνία Παναγίδη: Στους 10 κορυφαίους ναυτοδικηγόρους από τη Lloyd’s List
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μελίνα Τραυλού (Πρόεδρος ΕΕΕ): «Ναυτιλία των Ελλήνων: δύναμη σταθερότητας απέναντι στις παγκόσμιες ρήξεις»
- Πετρέλαιο: Μικρή άνοδος εν μέσω αντικρουόμενων πληροφοριών για τις πυρηνικές συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν
- Νέες εξελίξεις στις συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν για τα πυρηνικά: Θα γίνουν κανονικά στο Ομάν την Παρασκευή
- Reuters: Ο Τραμπ θεωρεί σχεδόν βέβαιο πως η Fed θα μειώσει τα επιτόκια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.