Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκε τον ξαφνικό, εν πλω, θάνατο του Λοστρόμου, Παναγιώτη Στεργιώτη ετών 59, στο πλοίο “Olympic Champion,” που εκτελούσε δρομολόγιο Πάτρα – Αγκόνα και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια και στα αγαπημένα πρόσωπα του μεταστάντος.
Δυστυχώς, ο τραγικός κατάλογος των ναυτικών ατυχημάτων και των θανάτων των συναδέλφων μας, εν ώρα υπηρεσίας, συνεχώς αυξάνεται, πράγμα που πρέπει να θέσει σε συναγερμό τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου, για την αναζήτηση των πραγματικών αιτιών των δυσάρεστων αυτών γεγονότων.
Ζητάμε, τονίζει η ΠΝΟ, την άμεση διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου του συναδέλφου μας και την λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την αποφυγή και μη επανάληψη παρόμοιων περιστατικών.
Διαβάστε επίσης:
«Έφοδος» στις παραλίες της Τήνου – Συνολικά 3.000 τ.μ. αιγιαλού και παραλιών «απελευθερώνονται»
Mytilineos: Τροποποίηση σύμβασης για τα φωτοβολταϊκά της Egnatia
Μήτογλου και Ουόκαπ μιλούν στον ΟΠΑΠ για το Παγκόσμιο Κύπελλο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΑ: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του διαγωνισμού υπηρεσιών διαχείρισης υποδομών (φωτογραφίες)
- Bitcoin: Το ράλι συνεχίζεται – Οι options traders «κλειδώνουν» στόχους μέχρι τα 150.000 δολάρια
- Σνάμπελ (ΕΚΤ): Υψηλός ο πήχης για μια ακόμη μείωση των επιτοκίων – Πώς θα μπορούσε να συμβεί
- Alter Ego Media για την επίθεση στον Πρετεντέρη: Τυφλή και άνανδρη επίθεση που πρέπει να τύχει της απόλυτης και ομόθυμης καταδίκης
