ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την ενίσχυση των ακτοπλοϊκών εταιρειών, δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η ελληνική ακτοπλοΐα τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα.
Ανέφερε ότι οι τεράστιες ανατιμήσεις στις τιμές των καυσίμων δημιουργούν προβλήματα βιωσιμότητας των εταιρειών και το ενεργειακό κόστος προσεγγίζει το 50 με 60% του συνολικού κόστους.
«Μελετάμε τρόπους ενίσχυσης των εταιρειών στα στενά δημοσιονομικά πλαίσια που υπάρχουν, στο μέτρο του δυνατού» τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης.
Διαβάστε επίσης:
Το Dodekanisos Pride συνδέει από σήμερα την Κω με την Σάμο και οκτώ ενδιάμεσα νησιά!
Clarksons: Στα υψηλότερα επίπεδα από το 2009 εκτοξεύτηκαν οι τιμές των νεότευκτων πλοίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγρότες: Αποφάσισαν συλλαλητήριο με τρακτέρ στην Αθήνα στα μέσα Φεβρουαρίου
- AMD: Η χειρότερη βουτιά από το 2018 για τη μετοχή, μετά τις απογοητευτικές προβλέψεις
- Jumbo: Έκτακτη χρηματική διανομή €0,50 ανά μετοχή – Στις 30 Μαρτίου η καταβολή
- Λιβύη: Επιβεβαιώθηκε ότι σκότωσαν τον γιο του Καντάφι που διεκδίκησε την εξουσία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.