• Ναυτιλία

    Το Dodekanisos Pride συνδέει από σήμερα την Κω με την Σάμο και οκτώ ενδιάμεσα νησιά!

    Το επιβατηγό πλοίο Dodekanisos Pride της Dodekanisos Seaways

    Το επιβατηγό πλοίο Dodekanisos Pride της Dodekanisos Seaways


    Το επιβατηγό πλοίο Dodekanisos Pride της Dodekanisos Seaways συνδέει τη Σάμο με την Κω, ενώ θα προσεγγίζει ενδιάμεσα οκτώ νησιά.

    Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εταιρεία ο όμιλος της οικογένειας Σπανού συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό των νησιωτών και ενώνει τη Σάμο με το υπόλοιπο Αιγαίο και με χαρά γνωστοποιεί την έναρξη των δρομολογίων του Dodekanisos Pride, μετά την ολοκλήρωση της ετήσιας συντήρησης και επιθεώρησής του στον Πειραιά.

    Τα δρομολόγια ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 4 Απριλίου και ώρα 8:00 με αφετηρία τη Σάμο και θα εξυπηρετούνται τα νησιά Φούρνοι, Ικαρία, Αγαθονήσι, Αρκοί, Πάτμος, Λειψοί, Λέρος, Κάλυμνος και Κως.

    Κύριος σκοπός του δρομολογίου είναι να διευκολυνθεί η τροφοδοσία των νησιών με όλα τα απαραίτητα εφόδια, να εξυπηρετηθούν οι μετακινήσεις τόσο των μόνιμων κατοίκων, όσο και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, των Σωμάτων Ασφαλείας, των Εκπαιδευτικών και των Δημοσίων Υπαλλήλων.

    Επίσης, η εταιρεία τον μήνα Απριλίου προσφέρει εκπτώσεις 50% για εκδρομή προς το επιβλητικό μοναστήρι του Πανορμίτη και την κοσμοπολίτικη Σύμη.

    Μη χάσετε τη μοναδική προσφορά που σας παρέχει εταιρεία 50% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίων και ισχύει μέχρι 30 Απριλίου!

    Συνδυάστε τη μοναδική αυτή προσφορά με την επιστροφή χρημάτων από το Μεταφορικό Ισοδύναμο για μεγαλύτερο ακόμη μεγαλύτερο όφελος. Η πρόσκληση απευθύνεται για κατοίκους της Ρόδου και των Δωδεκανήσων, αλλά και για τους τουρίστες.

    Διαβάστε επίσης:

    Η «Θαλάσσια Ιερά Οδός» αναδεικνύει τον τύμβο των Σαλαμινομάχων

    Clarksons: Στα υψηλότερα επίπεδα από το 2009 εκτοξεύτηκαν οι τιμές των νεότευκτων πλοίων

     



    ΣΧΟΛΙΑ