Ναυτιλία

Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου: Ταξίδι… εξοικείωσης για στελέχη εταιρειών κρουαζιέρας

Μηνάς Παπαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ

Μηνάς Παπαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ


Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο επαγγελματικό ταξίδι εξοικείωσης για νέους προορισμούς κρουαζιέρας στο Ηράκλειο που διοργάνωσε ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου στο οποίο συμμετείχαν ανώτερα στελέχη διεθνών εταιρειών κρουαζιέρας που διαθέτουν υπερσύγχρονο και υπερπολυτελή στόλο.

Όπως ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ, Μηνάς Παπαδάκης, οι εκπρόσωποι των εταιρειών κρουαζιέρας δήλωσαν φανερά ικανοποιημένοι από την πραγματοποίηση αυτού του πρώτου ταξιδιού εξοικείωσης καθώς επίσης και την ικανοποίησή τους για τις δυνατότητες και τη δυναμική που προσφέρει το Ηράκλειο και η Κρήτη και πρόσθεσε: «Ανακοίνωσαν δε, την πρόθεσή τους να εντάξουν νέους προορισμούς στο πρόγραμμα προσεγγίσεων των πλοίων τους, γεγονός που δικαιώνει την προσπάθεια του ΟΛΗ να συμβάλει στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας στο νησί μας».

Επισημαίνεται ότι για πρώτη φορά υψηλόβαθμα στελέχη από διεθνείς εταιρείες του χώρου συγκεντρώθηκαν για να διερευνήσουν από κοινού τη δυνατότητα να επεκτείνουν τις προγραμματισμένες προσεγγίσεις τους για την κρουαζιέρα αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τη φιλοξενία, την ποιότητα των υπηρεσιών καθώς και τις κοινωνικές και ανθρώπινες αξίες που πρεσβεύει η Κρήτη.

Το ταξίδι εξοικείωσης είχε σκοπό να εδραιωθεί το Ηράκλειο και η Κρήτη ως ιδιαίτερος πολιτισμικός, ιστορικός, αρχαιολογικός και γαστρονομικός προορισμός, ώστε να ενισχυθούν οι ροές επισκεπτών προς το νησί αλλά και στην χώρα μας. Οι εκπρόσωποι των εταιρειών κρουαζιέρας που συμμετείχαν στο ταξίδι ήταν από την εταιρεία Azamara Cruises η κ. Joni W Lundsford, Land Product Development, από την εταιρεία SilverSea Cruises η κ. Natasha Tramutola, Destination Development Manager και από την εταιρεία Holland America Group| Serving Princess Cruises, Holland America Line, Seabourn, and P&O Australia ο κ. Michele Bosco, Manager, Shore Excursions – Mediterranean, North Africa & Black Sea.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού εξοικείωσης τα στελέχη των εταιρειών πραγματοποίησαν συναντήσεις με την Διοίκηση του ΟΛΗ, όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος Μηνάς Παπαδάκης με μία εμπεριστατωμένη παρουσίαση αναφέρθηκε στους πυλώνες ανάπτυξης, στους νέους στόχους και προγράμματα που ήδη υιοθετεί ο ΟΛΗ για την πράσινη μετάβαση και την ενέργεια.

Οι συναντήσεις των επικεφαλής των εταιρειών Κρουαζιέρας συνεχίστηκαν με τους αρμόδιους της τοπικής και Περιφερειακής αυτοδιοίκησης καθώς και με τους Διευθυντές και Προϊσταμένους του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, προκειμένου να ενημερωθούν πληρέστερα για όλες τις δυνατότητες της Κρήτης και πώς θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των επιβατών της πολυτελούς κρουαζιέρας ώστε αυτές τις διαδρομές να τις συμπεριλάβουν στον χάρτη των επισκέψεων τους για τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Τραυματίστηκε ναυτικός του Santa IriniΣΧΟΛΙΑ