• Ναυτιλία

    OceanPal Inc: Προειδοποίηση γιατί η μετοχή της είναι κάτω από 1 δολάριο

    Η Diana Shipping εξασφάλισε έσοδα 21,13 εκατ. δολάρια από τη ναύλωση τριών πλοίων της

    Σεμίραμις Παληού


    Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία OceanPal Inc. (NASDAQ: OP), της Σεμίραμις Παληού, ανακοίνωσε ότι έλαβε γραπτή ειδοποίηση από το Χρηματιστήριο Nasdaq («Nasdaq») με ημερομηνία 8 Μαρτίου 2022, υποδεικνύοντας ότι επειδή η τιμή κλεισίματος της προσφοράς της κοινής μετοχής της εταιρείας για 30 συνεχόμενες εργάσιμες ημέρες, από τις 21 Ιανουαρίου 2022 έως τις 7 Μαρτίου 2022, ήταν κάτω από την ελάχιστη απαίτηση τιμής προσφοράς 1 δολάριο ανά μετοχή για συνέχιση της εισαγωγής στο Nasdaq Capital Market.

    Η εταιρεία δεν συμμορφώνεται με τον Κανόνα 5550(α)(2) της Καταχώρισης Nasdaq. Σύμφωνα με τον Κανόνα 5810(c)(3)(A), η ισχύουσα περίοδος χάριτος για την ανάκτηση της συμμόρφωσης είναι 180 ημέρες ή έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2022.

    Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να παρακολουθήσει την τιμή προσφοράς κλεισίματος της κοινής μετοχής της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου χάριτος και θα εξετάσει τις επιλογές της προκειμένου να ανακτήσει τη συμμόρφωση με την απαίτηση ελάχιστης τιμής προσφοράς της Nasdaq Capital Market.

    Η εταιρεία μπορεί να θεραπεύσει αυτήν την ανεπάρκεια εάν η τιμή κλεισίματος προσφοράς της κοινής μετοχής της είναι 1 δολάριο ανά μετοχή ή υψηλότερη για τουλάχιστον δέκα συνεχόμενες εργάσιμες ημέρες κατά τη διάρκεια της περιόδου χάριτος.

    Σε περίπτωση που η εταιρεία δεν ανακτήσει τη συμμόρφωση εντός της περιόδου χάριτος των 180 ημερών και πληροί όλα τα άλλα πρότυπα και απαιτήσεις εισαγωγής, η εταιρεία μπορεί να είναι επιλέξιμη για μια επιπλέον περίοδο χάριτος 180 ημερών.

    Η εταιρεία προτίθεται να θεραπεύσει την ανεπάρκεια εντός της προβλεπόμενης περιόδου χάριτος. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η κοινή μετοχή της εταιρείας θα συνεχίσει να είναι εισηγμένη και να διαπραγματεύεται στο Nasdaq Capital Market. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της Εταιρείας δεν επηρεάζονται από τη λήψη της ειδοποίησης.

    Διαβάστε επίσης:

    Σεμίραμις Παληού: Αγορά πλοίου από την Diana Shipping, ναύλωση από την OceanPal

    Έσοδα 26,4 δισ. δολάρια το 2021 για τον ναυτιλιακό γίγαντα του Αμβούργου Hapag-Lloyd

    Ευρωπαίος εφοπλιστής, ίσως και Έλληνας, ναυπηγεί πλοίο μεταφοράς κοντέινερ αξίας 494 εκατ. δολαρίων



    ΣΧΟΛΙΑ