• Ναυτιλία

    Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου εγκαινιάζει το easyBoat.com

    • NewsRoom
    Sir Στέλιος Χατζηιωάννου

    Sir Στέλιος Χατζηιωάννου


    Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου καλωσορίζει στο easy family of brands την easyBoat.com που διευθύνει ο Έλληνας επιχειρηματίας Αλέξανδρος Νάστος.

    Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα easyBoat.com προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισης τιμών για ναύλωση σκαφών αναψυχής οπουδήποτε στον κόσμο.

    Με την τρέχουσα αξία της παγκόσμιας αγοράς ενοικίασης σκαφών αναψυχής να εκτιμάται στα 15,2 δισ. ευρώ (προβλέπεται να αυξηθεί στα 27 δισ. ευρώ έως το 2027 σύμφωνα με την Allied Market Research, η τρέχουσα χαλάρωση των περιορισμών για τον κορονοϊό δημιουργεί μια νέα τουριστική τάση που ευνοεί την περιπέτεια και το easyBoat είναι ένα καινοτόμο εργαλείο που βοηθά στην ανεύρεση και την ενοικίαση του κατάλληλου σκάφους για διακοπές!

    Με απόλυτη διαφάνεια, το easyBoat.com επιτρέπει στους πελάτες να συγκρίνουν τιμές ναύλωσης για την ίδια κατηγορία σκάφους (έως 100 πόδια σε μήκος) που προσφέρεται από διαφορετικούς ιδιοκτήτες/διαχειριστές, στο ίδιο λιμάνι επιβίβασης, βοηθώντας τους να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

    Το brand της easy προσφέρει απλότητα και προσιτές τιμές, ιδιαίτερα για όσους ναυλώνουν σκάφος για πρώτη φορά, ενώ παρέχει αξιόπιστες επιλογές και για τους έμπειρους πελάτες. Το easyBoat.com αποτελεί ιδανική λύση για όσους επιλέγουν να κάνουν διακοπές στη θάλασσα – μεταξύ αυτών οικογένειες, ομάδες φίλων, ζευγάρια ή εταιρείες που προσφέρουν φιλοξενία στους πελάτες τους.

    Το easyBoat.com εκφράζει τις βασικές αξίες του easy family of brands: αξία, απλότητα, για τους πολλούς και όχι για τους λίγους, σε μια προσπάθεια για συνεχή καινοτομία!

    Ο ίδιος ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε: «Ως λάτρης των σκαφών αναψυχής από παιδί σας προτείνω να δοκιμάσετε τις διακοπές στη θάλασσα, με την ιδιωτικότητα και την ανεξαρτησία που προσφέρει το δικό σας ναυλωμένο σκάφος. Το easyBoat.com θα γίνει ένα πραγματικό one-stop shop για όλες τις ναυλώσεις σκαφών αναψυχής έως τα 100 πόδια μήκος!».

    Διαβάστε επίσης:

    Στέλιος Χατζηιωάννου: Η συναρπαστική ιστορία του Μr EasyJet, η αγάπη για τις Σπέτσες και η κατάκτηση των αιθέρων



    ΣΧΟΛΙΑ