ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εφοπλιστής Τζώρτζης (Γεώργιος-Νικόλαος) Γαβριήλ, αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Πόρου Τροιζηνίας, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα του σλάλομ, στην κατηγορία 70+ με επίδοση 0.50 μπάλες, στα 14.25 μέτρα σχοινί, με 52 χλμ.
Ο Τζώρτζης Γαβριήλ είναι από τους συνιδρυτές της ναυτιλιακής εταιρείας Golden Union και λάτρης του θαλάσσιου σκι.
Με το αργυρό μετάλλιο ολοκληρώθηκε η παρουσία της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θαλασσίου Σκι 35+, που διεξήχθη στην Ισπανία, από την Τετάρτη (14/08) έως και την Κυριακή (18/08).
Διαβάστε επίσης:
Carl Icahn: Πρόστιμο $2 εκατ. από την SEC – Γιατί κατηγορείται ο 88χρονος δισεκατομμυριούχος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αβραμόπουλος για το ένταλμα σύλληψης του Βελγίου: Δεν θα κάνω χρήση της ασυλίας, ζητώ πλήρη δικαστική έρευνα
- ΥΠΑΝ: Νέο πλαίσιο για την επίλυση καταναλωτικών διαφορών φέρνει ευρωπαϊκή οδηγία
- Interwood: Ξεκινά η αύξηση κεφαλαίου με τιμή διάθεσης 0,25 ευρώ ανά μετοχή
- SpaceX: Κατρακύλα 10,4% μετά την εκρηκτική IPO – Επιβεβαίωσε την πρώτη πώληση ομολόγων της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.