ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ναυτιλιακή εταιρεία Golden Union, του Θεόδωρου Βενιάμη κατέγραψε σημαντικά κέρδη από την πώληση ενός πλοίου bulker newcastlemax.
Υπενθυμίζεται ότι η Golden Union, είχε αγοράσει το πλοίο Crassier, χωρητικότητας 206.300 dwt, ναυπήγησης 2007, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια.
Το έτος 2020, είχε πληρώσει στην ιαπωνική εταιρεία NYK συνολικά 14,5 εκατομμύρια δολάρια για να το αποκτήσει.
Το πλοίο Crassier, πωλήθηκε σε κινεζικά συμφέροντα για 28,8 εκατομμύρια δολάρια. Η εκτίμηση για την αξία του πλοίου Crassier από την Signal Ocean και την VesselsValue, κυμαίνεται μεταξύ 25,5 και 25,8 εκατομμυρίων δολαρίων.
Διαβάστε επίσης
Τα Ναυπηγεία Σαλαμίνας ολοκλήρωσαν και παρέδωσαν τα πρώτα 2 περιπολικά τύπου ISLAND στο ΠΝ
Αύριο η κρίσιμη συνέλευση των μετόχων της Seanergy
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- HAE: Η Etihad Airways ακύρωσε τις πτήσεις της μεταξύ Αμπού Ντάμπι και Τελ Αβίβ μέχρι 22/6
- Τραμπ για Μέση Ανατολή: Θα υπάρξει ειρήνη σύντομα – Ιράν και Ισραήλ θα έρθουν σε συμφωνία
- ΝΔ: Εκλέγεται αύριο ο νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής
- Παπασταύρου για Μέση Ανατολή: Η κυβέρνηση έχει αποδείξει στην πράξη την ικανότητα να διαχειρίζεται κρίσεις
