ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πύρινος εφιάλτης σε όλη τη χώρα: Xαρακτηριστικά megafire έχει η φωτιά στο Πόρτο Γερμενό, εκκενώσεις σε Αλεποχώρι, Ψάθα, Βενίζα, Λούμπα & Ζάχουλη – Εκκενώσεις και στην Φωκίδα προς Ναύπακτο (upd)
Ο Αθανάσιος Μαρτίνος, με επιστολή του προς την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Μητροπολίτη κ. Ιερωνύμου να επισκευάσει την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στα Τέμπη, ενώ εισηγείται στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών να αποκαταστήσει τις ζημιές που έχουν γίνει στην Πεζογέφυρα.
Σε ανακοίνωση της, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, επισημαίνει:
“Με μεγάλη χαρά, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου προάγεται να εκφράσει και δημόσια τις ευγνώμονες ευχαριστίες της προς τον Εντιμότατο κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, τ. Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους και Άρχοντα Έξαρχο του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου, για την προθυμία και την αμεσότητα με την οποία ανταποκρίθηκε στην παράκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, να αναλάβει και να καλύψει το κόστος της επισκευής και αποκατάστασης του Ιερού Προσκυνήματος Αγίας Παρασκευής Τεμπών, συνηγορώντας παράλληλα και στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, εξέχων μέλος της οποίας τυγχάνει, ένα μέρος της μεγάλης δωρεάς της για την αποκατάσταση των ζημιών στη Θεσσαλία να διατεθεί για την επανακατασκευή της πεζογέφυρας των Τεμπών.
Πράξεις σαν και αυτήν αναβιώνουν την παράδοση των Μεγάλων Ευεργετών του Γένους και ενισχύουν την ελπίδα για τη γρήγορη επάνοδο της Θεσσαλίας μας στην ειρηνική καθημερινότητα της. Προσδοκούμε οι αρμόδιες υπηρεσίες να ανταποκριθούν ως προς τα γραφειοκρατικώς τυπικά, ώστε σε εύλογο χρόνο, ιδίως μετά την πάροδο της χειμερινής περιόδου, να έχουμε ευχάριστες εξελίξεις. Παρατίθεται μέρος της ανταλλαγείσας αλληλογραφίας”.
Διαβάστε επίσης
Αϊμάντ Ζέιν: Η ζωή και το άδοξο τέλος ενός πραγματικού πρίγκιπα
Θανάσης Μαρτίνος: «Εμπνευστής της ναυτιλιακής μας παρουσίας με 250 πλοία, είναι η μητέρα μου, Αθηνά»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά στη Νέα Τένεδο Χαλκιδικής – Σηκώθηκε ένα ελικόπτερο
- Μαρινάκης: Η αντίδραση απέναντι στις ψευδείς ειδήσεις και τη στοχοποίηση δεν είναι υπόθεση μόνο της κυβέρνησης
- ΟΠΕΚ+: Ανοίγει τη στρόφιγγα – Στο τραπέζι νέα αύξηση της παραγωγής με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα μετά τον πόλεμο
- Δραματική η κατάσταση τα Μέγαρα – Γύρω από την πόλη το πύρηνο μέτωπο, εκκενώσεις οικισμών, δεν μπορούν να επιχειρήσουν αεροσκάφη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.