• Ναυτιλία

    Νέος «τιμονιέρης» στην GasLog ο Paolo Enoizi

    Ο Paolo Enoizi, Διευθύνων Σύμβουλος της GasLog

    Ο Paolo Enoizi, Διευθύνων Σύμβουλος της GasLog


    Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία (LNG) GasLog επίλεξε τον Paolo Enoizi να αναλάβει το τιμόνι από τον Paul Wogan, ο οποίος σκοπεύει να αποσυρθεί από τη θέση του ως διευθύνων σύμβουλος στις 9 Μαρτίου 2022.

    Ο Paolo Enoizi, που σήμερα είναι Chief Operating Officer της εταιρείας καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος της GasLog Partners, θα αναλάβει τη θέση στις 10 Μαρτίου 2022. Ο Wogan θα παραμείνει, σε συμβουλευτικό ρόλο έως τις 30 Ιουνίου 2022.

    Ο Έλληνας εφοπλιστής, πρόεδρος της GasLog, Πήτερ Γ. Λιβανός, δήλωσε: «Υπό την εξαιρετική ηγεσία του Paul τα τελευταία 10 χρόνια, η GasLog αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε για να γίνει μία από τις κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες LNG στον κόσμο. Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στον Paul για όλη τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του στη GasLog και να του ευχηθώ ότι καλύτερο στη συνταξιοδότησή του. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι ο Paolo θα ανταποκριθεί και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες μας και ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά μαζί του καθώς εξελίσσει την εταιρεία τα επόμενα χρόνια».

    Ο Paolo Enoizi εντάχθηκε στην GasLog and GasLog Partners τον Αύγουστο του 2019 και διορίστηκε COO τον Σεπτέμβριο του 2019 και Διευθύνων Σύμβουλος τον Αύγουστο του 2021, αντίστοιχα. Διετέλεσε επίσης διευθύνων σύμβουλος της Stolt Tankers BV Rotterdam, θυγατρικής της Stolt Nielsen.

    Η GasLog με έδρα τον Πειραιά διαθέτει έναν ενοποιημένο στόλο 39 πλοίων μεταφοράς LNG, εκ των οποίων τα 20 είναι ιδιόκτητα, τα τέσσερα έχουν πουληθεί και εκμισθωθεί με μακροχρόνιες ναυλώσεις γυμνών πλοίων και από τα υπόλοιπα 15 πλοία, τα 14 ανήκουν στη θυγατρική, GasLog Partners.

    Διαβάστε επίσης

    Lavinia (Λασκαρίδης): Eνδιαφέρον για την εξαγορά τάνκερ της Pillarstone – Ποιοι άλλοι δείχνουν κινητικότητα στην αγορά των MR

    Τζίνα Πολέμη: Να καταργηθεί ο περιορισμός των 21 ημερών στις ναυλώσεις

    Υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας: Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου για τον θαλάσσιο τουρισμό



    ΣΧΟΛΙΑ