• Ναυτιλία

    Ναυπηγεία Ελευσίνας: Τρίτο πλοίο για επισκευή – Πληροφορίες ότι πρόκειται για πλοίο της Μελίνας Τραυλού

    Η Πρόεδρος της EEE, κα. Μελίνα Τραυλού

    Η Πρόεδρος της EEE, κα. Μελίνα Τραυλού


    Στο Ναυπηγείο Ελευσίνας γίνονται εργασίες για την υποδοχή και τρίτου πλοίου για επισκευή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα πλοίο μεταφοράς αυτοκινήτων το οποίο ανήκει στην ναυτιλιακή εταιρεία Neptune της προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνας Τραυλού.

    Υπενθυμίζεται ότι στο Ναυπηγείο Ελευσίνας βρίσκεται το φορτηγό supramax, Star Cleo της Star Bulk του Πέτρου Παππά από τις 25 Νοεμβρίου. Το πλοίο αυτό θα παραμείνει για επισκευές για ένα τετράμηνο επειδή έχει υποστεί ζημιές μετά από εκδήλωση φωτιάς.

    Στην πανηγυρική τελετή υποδοχής του πλοίου του, ο Πέτρος Παππάς είχε δηλώσει:

    «Θέλω να συγχαρώ πρώτα την κυβέρνηση και ειδικότερα τον κύριο Άδωνι Γεωργιάδη και τον Νίκο Παπαθανάση διότι χωρίς την αμέριστη βοήθειά τους αυτό το εγχείρημα δεν θα επρόκειτο ποτέ να ευοδωθεί. Δεύτερον θέλω να ευχαριστήσω τον Πάνο Ξενοκώστα, τον φίλο μου Πάνο Ξενοκώστα ο οποίος αποφάσισε πριν από 3-4 χρόνια να φύγει από την Αμερική και να έρθει στην Ελλάδα έχοντας ένα όραμα το οποίο ήταν παρά πολύ δύσκολο να επιτύχει όμως τελικά το πέτυχε εις διπλούν Πρώτα στη Σύρο και τώρα στην Ελευσίνα που είναι ακόμα μεγαλύτερο εγχείρημα και πολύ μεγαλύτερη επιτυχία. Τρίτον θέλω να αναφερθώ στους εργαζόμενους. Χωρίς τη βοήθεια των εργαζομένων δεν επρόκειτο να γίνει τίποτα όπως και χωρίς τη βοήθειά τους στο μέλλον. Και θέλω να τους συγχαρώ και να τους ευχαριστήσω γιατί δίνουν τη δυνατότητα στην ελληνική πλοιοκτησία, στους πλοιοκτήτες να επισκευάζουμε επιτέλους τα πλοία μας στην Ελλάδα να αφήνουμε τα χρήματά μας εδώ και να μην αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε στις γείτονες χώρες και να τα αφήνουμε εκεί πέρα. Και εύχομαι καλή επιτυχία στα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας».

    Επίσης να αναφερθεί ότι στο Ναυπηγείο επισκευάστηκε και ήδη έχει αναχωρήσει και το δεξαμενόπλοιο «Minerva Antonia» του Ανδρέα Μαρτίνου. Το δεξαμενόπλοιο που ταξιδεύει με ελληνική σημαία ναυπηγήθηκε το 2008 και η χωρητικότητα του είναι 46.923 DWT.

    Διαβάστε επίσης:

    Βράβευση του Γιάννη Μώραλη στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

    Επενδύθηκαν 101,6 εκατ. ευρώ στα δεκατρία λιμάνια της χώρας μέσα σε μία 2ετία



    ΣΧΟΛΙΑ