H Neptune Lines, συμφερόντων της προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνας Τραυλού, ίδρυσε την Neptune Land Services (NLS) και εισέρχεται στην αγορά των logistics.

Η ναυτιλιακή σε ανάρτηση της στο LinkedΙn αναφέρει: «Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, η Neptune Lines προχωρά με ταχύτητα και ευελιξία, στηρίζοντας τις ανάγκες των πελατών μας με αποδοτικό και βιώσιμο τρόπο. Εστιάζοντας στην επιχειρηματική καινοτομία και συνεχίζοντας την προσαρμογή στη συνεχώς μεταβαλλόμενη δυναμική της αγοράς, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το επόμενο βήμα στην αναπτυξιακή στρατηγική μας, ιδρύοντας μία νέα οντότητα, την Neptune Land Services».

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η νέα εταιρεία θα παρέχει υπηρεσίες logistics για την κάλυψη των αναγκών εφοδιασμού των πελατών της και λύσεις που θα περιλαμβάνουν την αποθήκευση, την επεξεργασία και την εσωτερική διανομή για έτοιμα οχήματα.

Επικεφαλής της νέας εταιρείας θα είναι ο Dror Noach, σύμφωνα με την ανάρτηση.

Ο CEO της Neptune Lines, Craig Jasienski, τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τον Dror, ο οποίος θα μεταφέρει τη στρατηγική ανάπτυξης που έχουμε υιοθετήσει στην NLS. Με την τεράστια εμπειρία του στα ευρωπαϊκά logistics των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών αγαθών, καθώς και των έτοιμων οχημάτων παγκοσμίως, είναι στην κατάλληλη θέση για να υλοποιήσει τις φιλοδοξίες μας».

Κατά το παρελθόν ο Noach ήταν Αντιπρόεδρος των Global Logistics για τον όμιλο CNH Industrial, υπεύθυνος μεταξύ άλλων για τα παγκόσμια κέντρα διανομής και επεξεργασίας για ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων φορτηγών, γεωργικού και κατασκευαστικού εξοπλισμού.

Ο όμιλος της Neptune Lines διαχειρίζεται 19 πλοία μεταφοράς αυτοκινήτων (car carriers). Επίσης, δραστηριοποιείται στην αγορά ξηρού φορτίου μέσω της θυγατρικής της Neptune Dry.