ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμεναρχείου Στυλίδας προέβησαν στη σύλληψη του Πλοιάρχου και του Μηχανικού Γ’, ενός ρυμουλκού πλοίου ελληνικής σημαίας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο ταυτοπροσωπίας που πραγματοποιήθηκε στο Ρ/Κ πλοίο, το οποίο κατέπλευσε σε λιμενικές εγκαταστάσεις στο Αχλάδι Φθιώτιδας, διαπιστώθηκε η ελλιπής σύνθεση του πληρώματος.
Από τη Λιμενική Αρχή της Στυλίδας, που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των διοικητικών κυρώσεων και απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του πλοίου, ενώ κατόπιν αποκατάστασης της οργανικής σύνθεσης επετράπη ο απόπλους του πλοίου.
Διαβάστε επίσης:
Δένδιας: Στις Ένοπλες Δυνάμεις κάνουμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα μεταρρύθμισης
DBRS, Scope περιγράφουν στο Mononews τον οδικό χάρτη για την ταχύτερη αναβάθμιση της Ελλάδας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινάκης: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διακινδυνεύσει τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου
- ΙΝΣΕΤΕ: Η υπερφορολόγηση πλήγμα στη ανταγωνιστικότητα των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων
- Fonasba: Εποικοδομητική συζήτηση για την ψηφιοποίηση και την γεωπολιτική της ναυτιλίας
- Alpha Bank: Iστορικά χαμηλό κόστος για ελληνική τράπεζα στο 6ετές Πράσινο Senior Preferred ομόλογο ύψους 500 εκατ. ευρώ