• Ναυτιλία

  Κώστας Μπολέτης: Με δύο πλοία θα εκκινεί κρουαζιέρες από τον Πειραιά η MSC Cruises

  Με δύο πλοία θα εκκινεί κρουαζιέρες από τον Πειραιά η MSC Cruises

  Με δύο πλοία θα εκκινεί κρουαζιέρες από τον Πειραιά η MSC Cruises


  Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα κρουαζιέρας της MSC Cruises, από τον Πειραιά για την περίοδο 2024-2025, από τον αντιπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα, Κώστα Μπολέτη της PameKrouaziera.gr, στο κρουαζιερόπλοιο MSC SINFONIA στον Πειραιά.

  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού, FedHATTA, Λύσανδρος Τσιλίδης, εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων, συνεργάτες, στελέχη του PameKrouaziera.r και του CruisePlan.

  Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε περιήγηση στους χώρους του κρουαζιερόπλοιου και την παρουσίαση των προγραμμάτων της MSC Cruises.

  Επίσης έγινε επίσημη παρουσίαση της νέας ειδικής εφαρμογής CruisePlan που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για ταξιδιωτικά γραφεία.

  «Είναι πολύ σημαντικό τα Ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία να μπορούν να αποκτήσουν τα τεχνολογικά εργαλεία που τους διευκολύνουν στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας. Είναι ενθαρρυντικό ότι η MSC Cruises αυξάνει την παρουσία της στην Ελλάδα και τον Πειραιά με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου», δήλωσε κατά τον χαιρετισμό του ο Λ. Τσιλίδης.

  Ο Διευθύνων Σύμβουλος του PameKrouaziera.gr, Κώστας Μπολέτης, ανοίγοντας την παρουσίαση, δήλωσε: «Τo PameKrouiaziera.gr ιδρύθηκε το 2011. Ξεκινώντας με την οργάνωση φοιτητικών κρουαζιέρων πολύ σύντομα η νεανική ομάδα μας μεγάλωσε. Η αγάπη και ο ενθουσιασμός μας για την κρουαζιέρα μετατράπηκαν σε εξειδίκευση επαγγελματισμό και εμπειρία. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και σύγχρονες καινοτόμες ιδέες προβολής γίναμε Νο 1 σε πωλήσεις με όλες τις εταιρείες κρουαζιέρας που συνεργαστήκαμε και φυσικά με την MSC Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο.
  Αυτός ο νεανικός ενθουσιασμός σε συνδυασμό με την εμπειρία, μας οδήγησε στην δημιουργία της νέας τεχνολογικης πλατφόρμας CRUISE PLAN, ένα εγχείρημα που αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα με την προσθήκη στην ομάδα του Γιώργου Παλιούρα, ειδικού στην κρουαζιέρα με 20 χρόνια εμπειριά».

  Ο υπεύθυνος πωλήσεων του CruisePlan, Γιώργος Παλιούρας, παρουσίασε τη νέα πλατφόρμα κρουαζιέρας που δημιουργήθηκε ειδικά για ταξιδιωτικά γραφεία. «Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την εμπειρία αναζήτησης και κράτησης κρουαζιέρας καθώς και να τονώσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών στα ταξιδιωτικά γραφεία παρέχοντας έτοιμο περιεχόμενο, διαθεσιμότητα και τιμές σε πραγματικο χρόνο. Το CruisePlan δίνει την δυνατότητα στα ταξιδιωτικά γραφεία να έχουν μια εφαρμογή με τη δική τους εταιρική ταυτότητα και εργαλεία που κάνουν την πώληση κρουαζιέρας εύκολη και γρήγορη», τόνισε ο Γ. Παλιούρας.

  Από την πλευρά της, η υπεύθυνη ανάπτυξης της εταιρείας, Χρυσαφένια Μπελεσάκου, παρουσίασε τα προγράμματα κρουαζιέρας, με έμφαση στο γεγονός ότι η MSC Cruises έχει δύο κρουαζιερόπλοια με αναχώρηση από τον Πειραιά το 2024: Το MSC SINFONIA που αναχωρεί κάθε Πέμπτη από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο και ταξιδεύει στο Σπλιτ, την Βενετία, το Μπρίντιζι και την Μύκονο και το MSC OPERA που αναχωρεί κάθε Τρίτη από τον Πειραιά και ταξιδεύει προς το Κατάκολο, την Κεφαλονιά, την Κέρκυρα, το Μπάρι και την Σαντορίνη από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο.

  To MSC SINFONIA θα επιμηκύνει την παραμονή του στην Ελλάδα δίνοντας, για πρώτη φορά, δυνατότητα επιβίβασης από τον Πειραιά δώδεκα συνεχόμενους μήνες με ένα πρωτότυπο δρομολόγιο που ενώνει δύο ηπείρους και τρεις χώρες.

  Το MSC SINFONIA θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη, την Κέρκυρα και το Μπάρι από το Νοέμβριο του 2024 έως το Μάιο του 2025 με αναχώρηση κάθε Δευτέρα από τον Πειραιά.

  Διαβάστε επίσης:

  Attica Group: Διάκριση του Ομίλου με 6 βραβεία στα Tourism Awards 2024

  Κατέπλευσε χθες στο λιμάνι του Πειραιά το εμβληματικό Γαλλικό ιστιοφόρο «Belem»

  Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές προοπτικές σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα  ΣΧΟΛΙΑ