ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Όμιλος Attica τιμήθηκε με 6 βραβεία στα Tourism Awards 2024, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Οι πρωτοποριακές δράσεις της Αttica Group, απέσπασαν συνολικά 1 Platinum, 3 Gold, 1 Silver και 1 Bronze βραβείo.
Αναλυτικότερα, ο Όμιλος Αttica ο οποίος κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική επιβατηγό ακτοπλοΐα και δραστηριοποιείται με τις εταιρείες Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Anek Lines, διακρίθηκε με τα βραβεία:
– Platinum στην κατηγορία Environmental, Social & Governance (ESG) Strategy για την «Ολοκλήρωση της 3ετούς στρατηγικής Βιωσιμότητας & Υπευθυνότητας για τα έτη 2020-2023».
– Gold στην κατηγορία Travel Loyalty Programs για το «Πρόγραμμα Επιβράβευσης Seasmiles».
– Gold στην κατηγορία Δράσεις Προσφοράς στην Τοπική Κοινότητα & Ενίσχυση της Απασχόλησης και Οικονομίας, για το πρόγραμμα «ΠΛΕΟΥΜΕ ΜΑΖΙ: Δεσμευόμαστε να Ενσωματώνουμε την Υπεύθυνη και Βιώσιμη Ανάπτυξη στις Πρακτικές μας – Καλλιεργούμε τον Εθελοντισμό των Εργαζομένων μας».
– Gold στην κατηγορία Προσβάσιμος Τουρισμός για το πρόγραμμα «Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι».
– Silver στην κατηγορία Greek Inspired Tourism Offering για το «EURAIL – INTERRAIL GREEK ISLANDS PASS».
– Bronze στην κατηγορία Δράσεις Προσφοράς στην Τοπική Κοινότητα & Ενίσχυση της Απασχόλησης και Οικονομίας, για την «Κοινωνική Προσφορά Attica Group».
Oι παραπάνω δράσεις αντανακλούν το όραμα, τη στρατηγική και την κοινωνική προσέγγιση του Ομίλου Attica ο οποίος παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στην ενσωμάτωση των αρχών ESG στη λειτουργία του, στη στήριξη των αναγκών των τοπικών κοινωνιών, στην καλλιέργεια των αρχών του εθελοντισμού στους εργαζομένους του αλλά και στη δημιουργία προνομίων για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των νησιών της χώρας μας.
Διαβάστε επίσης
ΣΙΔΜΑ: Στα 231,1 εκατ. ο κύκλος εργασιών – Πτώση 72,5% στα EBITDA
Αυξημένη κατά 14,4% η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 1ο τρίμηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φιντάν: Η Τουρκία ανησυχεί για μια νέα γενοκτονία από τον Νετανιάχου στον Λίβανο
- Έξαλλος ο Παύλος Μαρινάκης για τη Σοφία Μητσοτάκη: «Η τοξικότητα και το μίσος τους δεν έχουν όρια»
- Axios: Σχέδιο Μακρόν για τερματισμό του Πολέμου στον Λίβανο – Η Βηρυτός να αναγνωρίσει το Ισραήλ
- Bloomberg: Φόβοι για περαιτέρω αναταραχή στο πετρέλαιο λόγω απεργιών στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.