ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Performance Shipping Inc. του Ανδρέα Μιχαλόπουλου που διαθέτει στόλο δεξαμενόπλοιων, γνωστοποίησε ότι, με ισχύ από σήμερα 23 Αυγούστου 2022, έχει τερματίσει το At The Market – Συμφωνία Προσφοράς με την H.C. Wainwright & Co., LLC, που υπέγραψε με ημερομηνία 5 Μαρτίου 2021.
Πριν από τον τερματισμό της συμφωνίας , η εταιρεία εξέδωσε και πούλησε 526.916 μετοχές της βάσει της Συμφωνίας ΑΤΜ, αντλώντας καθαρά έσοδα, μετά την αφαίρεση των προμηθειών και άλλων εξόδων, περίπου 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η εταιρεία τερματίζει τη Συμφωνία ΑΤΜ επειδή δεν σκοπεύει να συγκεντρώσει πρόσθετο κεφάλαιο ή να πουλήσει πρόσθετες μετοχές στο πλαίσιο της Συμφωνίας.
Διαβάστε επίσης:
MSC: Αναδιάρθρωση των κρουαζιερόπλοιων της σε Μεσόγειο, Βόρεια Ευρώπη και Βραζιλία
Η United παρέλαβε το δεύτερο τάνκερ από τα τέσσερα συνολικά που αγόρασε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Υποχώρησε ξανά κατά 0,7% η βιομηχανική παραγωγή τον Μάρτιο
- Kίνα: Επιβεβαίωσε το πρώτο χτύπημα σε δικό της τάνκερ στο Ορμούζ – Βαθιά ανησυχία για τον συνεχιζόμενο πόλεμο
- Κηφισιά: Προφυλακίστηκε ο 28χρονος ντελιβεράς για επιθέσεις με πέτρες
- Τσικαλάκης: Επιστολή προς τον υπουργό Κικίλια για τα ταχύπλοα της ακτοπλοΐας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.