• Ναυτιλία

    Safe Bulkers: Η Μαρίνα Χατζηιωάννου και η Kristin Holth ενισχύουν το διοικητικό συμβούλιο

    Πόλυς Χατζηιωάννου, CEO Safe Bulkers

    Πόλυς Χατζηιωάννου, CEO Safe Bulkers


    Η Safe Bulkers, Inc. του Πόλυ Β. Χατζηιωάννου γνωστοποίησε ότι αύξησε τον αριθμό του διοικητικού συμβουλίου, από επτά σε εννέα μέλη.

    Τα δύο νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι η Kristin H. Holth και η Μαρίνα Χατζηιωάννου.

    Η Kristin H. Holth θα υπηρετήσει στην Επιτροπή Εταιρικής Διακυβέρνησης, Αποζημιώσεων και στην Επιτροπή Ελέγχου.

    Η Κ. Holth εργάστηκε προηγουμένως ως Εκτελεστική Αντιπρόεδρος και επικεφαλής της Ocean Industries για την DNB Bank ASA, τον μεγαλύτερο όμιλο χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών της Νορβηγίας και στον παγκόσμιο κορυφαίο χρηματοπιστωτικό οργανισμό Ocean Industries.

    Έχει σημαντική εμπειρία στις κεφαλαιαγορές και τη χρηματοδότηση και έχει διατελέσει σε πολυάριθμες διοικητικές θέσεις στην DNB όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της θητείας ως Global Head of Shipping, Offshore & Logistics για τέσσερα χρόνια και Γενική Διευθύντρια & Επικεφαλής της DNB Americas για έξι χρόνια .

    Συμμετείχε σε πολλά διοικητικά συμβούλια, συμπεριλαμβανομένων των Noble Corporation, GasLog Partners LP , Maersk Tankers και HitecVision AS.

    Η Κ. Holth είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων στα διεθνή χρηματοοικονομικά από το BI Norwegian Business School.

    Η Μαρίνα Χατζηιωάννου εργάζεται σε ναυλώσεις και επιχειρήσεις της Safe Bulkers. Είναι κάτοχος πτυχίου Καλών Τεχνών απο το Chelsea College of Art and Design, UAL και διαθέτει πτυχίο από το Hellenic Management Center/ICS.

    Διαβάστε επίσης:

    Evalend Shipping: Δύο ακόμη πλοία ναυπηγεί ο Κρίτων Λεντούδης

    Πούλησε πλοίο η Globus Maritime (Γιώργος Φειδάκης) στην τιμή των 14,1 εκατ. δολαρίων



    ΣΧΟΛΙΑ