ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Evalend Shipping, του εφοπλιστή Κρίτωνα Λεντούδη έκλεισε συμφωνία με το ναυπηγείο της Νότιας Κορέας για τη ναυπήγηση άλλων δύο πλοίων.
Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία εκτελεί ένα πρόγραμμα κατασκευής νεότευκτων πλοίων που υπερβαίνει το 1,4 δισ. δολάρια.
Τα δύο πλοία που θα ναυπηγηθούν στο ναυπηγείο Hyundai Samho Heavy Industries είναι χωρητικότητας 158.000 dwt και θα παραδοθούν το πρώτο εξάμηνο του 2025.
Διαβάστε επίσης:
Το υδατοδρόμιο Πάτρας έτοιμο προς λειτουργία – Σε 45′ η σύνδεση της Πάτρας με την Αθήνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προοδευτική: Ματαιώθηκε η Γενική Συνέλευση της 17ης Μαρτίου
- Σαουδική Αραβία: Το μεγαλύτερο διυλιστήριο πετρελαίου της επαναλειτουργεί μετά από διακοπή
- Ισραήλ: Ιρανικά πλήγματα σε τρία ιδιωτικά αεροσκάφη σε αεροδρόμιο κοντά στο Τελ Αβίβ
- Κωνσταντοπούλου: «Να περάσουν οι αθώοι» ειρωνεύτηκε τον Βορίδη – «Μισό λεπτό να αποφύγουμε τους εισαγγελείς» της απάντησε
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.