• Ναυτιλία

    Η Άννα Ευαγγελίδη νέο στέλεχος της Inchcape Shipping Services

    Άννα Ευαγγελίδη


    Η Inchcape Shipping Services γνωστοποίησε τον διορισμό της Άννας Ευαγγελίδη ως της νέας Chief Operating Officer.

    Η Άννα Ευαγγελίδη φέρνει μαζί της μια πλούσια εμπειρία, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν στις εταιρείες BP, Saipem και LR (Lloyds Register), όπου και κατείχε διάφορες θέσεις ως ναυπηγός και κατείχε διάφορους ηγετικούς ρόλους.

    Στη νέα της θέση, η Άννα Ευαγγελίδη, θα αναλάβει ένα πολύπλευρο ρόλο και επιπλέον θα επιβλέπει επέκταση των Global Managed HUB Solutions. Επίσης, θα είναι υπεύθυνη για την επίβλεψη των λειτουργιών πληροφορικής και προμηθειών.

    Η Άννα Ευαγγελίδη απέκτησε με άριστα πτυχίο στην Ναυπηγική από το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον. Η εταιρεία σε σχόλιο της τονίζει: «Είμαστε σίγουροι για την ικανότητα της Άννας να οδηγήσει την εταιρεία μας μπροστά και την καλωσορίζουμε θερμά στην ομάδα μας».

    Ο Philippe Maezelle, Διευθύνων Σύμβουλος της Inchcape Shipping Services σχολίασε: «Η μετάβαση από το «Operations» στον «Operating Officer» είναι μια σημαντική εξέλιξη για την εταιρεία μας, καθώς αντιπροσωπεύει μια σημαντική επέκταση του ρόλου. Ο πλούτος της επιχειρησιακής εμπειρίας πρώτης γραμμής, η γνώση ψηφιακών λειτουργιών και ο πραγματισμός της Άννας Ευαγγελίδη την καθιστούν ιδανική για αυτή τη νέα θέση».

    Τέλος, η Άννα Ευαγγελίδη, είπε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας Inchcape. Η πλούσια ιστορία και η αφοσίωση της εταιρείας στην καινοτομία και τη μακροπρόθεσμη επιτυχία είναι πραγματικά εμπνευσμένες. Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεισφέρω στο λαμπρό μέλλον της Inchcape και θα είμαι μέρος ενός τόσο δυναμικού οργανισμού».

    Διαβάστε ακόμη:

    Φίλιππος και Αντώνης Λαιμός: Σημαντικά κέρδη για την Enesel από την πώληση τάνκερ έναντι 94,5 εκατ. δολ.

    Χάρης Βαφειάς: Εντός Ιουνίου κάνει πρεμιέρα στο Nasdaq η τρίτη ναυτιλιακή του εφοπλιστή

    Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Η ναυτιλία πρωτοστατεί στην προστασία του περιβάλλοντος

    ──────────────────



    ΣΧΟΛΙΑ