• Ναυτιλία

    Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 7,54 εκατομμυρίων δολαρίων

    Σεμίραμις Παληού, CEO της Diana Shipping και Πρόεδρος της ΟceanPal

    Σεμίραμις Παληού, CEO της Diana Shipping και Πρόεδρος της ΟceanPal


    Η Diana Shipping Inc., της Σεμίραμις Παληού, γνωστοποίησε ότι, μέσω μιας θυγατρικής της, έχει συνάψει σύμβαση χρονοναύλωσης με τη SwissMarine Pte. Ltd., με έδρα την Σιγκαπούρη, για ένα από τα πλοία ξηρού φορτίου Capesize, το m/v New York.

    Η ακαθάριστη τιμή ναύλωσης συμφωνήθηκε στα 16.000 δολάρια την ημέρα, μείον μια προμήθεια 5% που καταβάλλεται σε τρίτους, για περίοδο τουλάχιστον έως την 1η Οκτωβρίου 2024 με δυνατότητα επέκτασης έως τις 7 Δεκεμβρίου 2024. Η ναύλωση αναμένεται να ξεκινήσει στις 11 Ιουνίου 2023.

    Το “New York” είναι ένα πλοίο ξηρού χύδην Capesize, συνολικής χωρητικότητας 177.773 dwt που κατασκευάστηκε το 2010.

    Η απασχόληση του πλοίου «Νέα Υόρκης» αναμένεται να αποφέρει περίπου 7,54 εκατομμύρια δολάρια ακαθάριστων εσόδων για την ελάχιστη προγραμματισμένη περίοδο της χρονοναύλωσης.

    To panamax “Alcyon” της Diana Shipping

    Ο στόλος της Diana Shipping Inc. αποτελείται επί του παρόντος από 42 πλοία χύδην ξηρού φορτίου: 4 Newcastlemax, 10 Capesize, 5 Post-Panamax, 6 Kamsarmax, 7 Panamax και 10 Ultramax.

    Η συνδυασμένη μεταφορική ικανότητα του στόλου της εταιρείας είναι περίπου 4,7 εκατομμύρια dwt με μέση σταθμισμένη ηλικία τα 10,13 έτη.

     

    Διαβάστε επίσης

    Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Κέρδη 22,7 εκατ. δολάρια και αυξημένα έσοδα

    ──────────────────

     



    ΣΧΟΛΙΑ