• Ναυτιλία

    Χριστίνα Θεοδωρίκα: Η MSC αγόρασε ιδιόκτητο κτίριο στο λιμάνι του Πειραιά

    H Χριστίνα Θεοδωρίκα, επικεφαλής της MSC με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα

    H Χριστίνα Θεοδωρίκα, επικεφαλής της MSC με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα


    «Εύχομαι οι δεσμοί που ενώνουν την MSC κι εμένα προσωπικά με την ελληνική ναυτιλία και επιχειρηματικότητα στον Πειραιά να παραμείνουν ισχυροί στο χρόνο, άλλωστε θεωρώ ότι η MSC, έχει αποδείξει έμπρακτα τη δυνατή αυτή σχέση με τον Πειραιά, με την δυναμική παρουσία του ομίλου όλα αυτά τα χρόνια στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, τόσο στο Container Terminals ΟΛΠ και ΣΕΠ, όσο και στο Cruise Terminal και φυσικά δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ στη μεγάλη επένδυση της MSC και συγκεκριμένα στην αγορά του νέου ιδιόκτητου κτιρίου στο λιμάνι του Πειραιά, στο οποίο θα στεγάζεται προσεχώς η εταιρεία MSC Greece».

    Αυτά επισήμανε η Χριστίνα Θεοδωρίκα, επικεφαλής της εταιρείας στην Ελλάδα και στη Μεσόγειο κατά τη διάρκεια της βράβευσης της από το ΕΒΕ Πειραιά ως «επίτιμο μέλος» για την συνολική της προσφορά στη ναυτιλία.

    Η Χριστίνα Θεοδωρίκα, είπε ακόμη ότι «με τιμά και με συγκινεί ιδιαίτερα η επιλογή μου ως επίτιμο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΠ, του οποίου η συμβολή στην οικονομία και στη ναυτιλία έχει υπάρξει σημαντική όλα αυτά τα χρόνια».

    Στη συνέχεια η Χρ. Θεοδωρίκα είπε: «Η ανάληψη των καθηκόντων ως πρόεδρος της MSC Greece μετά την απώλεια του συζύγου μου, Δημήτρη Θεοδωρίκα, ήταν δύσκολη και απαιτητική, ιδιαίτερα κάτω από αυτές τις τραγικές συνθήκες, ωστόσο, έπρεπε να συνεχίσω αυτό που δημιούργησε εκείνος μαζί με τον Τζιανλουίτζι Απόντε, ενός μοναδικού ανθρώπου με αξίες, ο οποίος με την ξεχωριστή προσωπικότητα του, εμπνέει όλους όσους συνεργάζονται μαζί του».

    Διαβάστε επίσης:

    Χριστίνα Θεοδωρίκα: Ο απόλυτος ορισμός του δημιουργικού επιχειρηματικού μυαλού



    ΣΧΟΛΙΑ