ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Χάρης Βαφειάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Vafias Group, απέσπασε τη διάκριση «Δυναμικά Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας», στο πλαίσιο του διαγωνισμού ΕΥ «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» Ελλάδος 2025.
Η βράβευση αναγνωρίζει τη δυναμική πορεία του ναυτιλιακού ομίλου, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους ισχυρούς παίκτες της διεθνούς αγοράς. Ο κ. Βαφειάς ξεκίνησε το 2000 με δύο παλαιά δεξαμενόπλοια και το 2005 εισήγαγε τη StealthGas στον δείκτη Nasdaq, αποτελώντας τον νεότερο ηλικιακά επικεφαλής εισηγμένης ναυτιλιακής εταιρείας.
Σήμερα, ο Όμιλος περιλαμβάνει έξι ναυτιλιακές εταιρείες – τρεις εκ των οποίων είναι εισηγμένες – χωρίς τραπεζικό δανεισμό, με στόλο άνω των 100 πλοίων και συνολική αξία που προσεγγίζει τα 3,5 δισ. δολάρια. Οι δραστηριότητές του εκτείνονται στη μεταφορά υγραερίου, αργού πετρελαίου, προϊόντων πετρελαίου και ξηρού φορτίου, με συνεχή επένδυση σε σύγχρονα πλοία από κορυφαία ναυπηγεία της Ιαπωνίας και της Κορέας.
Βραβείο στις υπόλοιπες κατηγορίες έλαβαν οι Ανδρέας Δημητρίου (ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ), Θωμάς Δούζης (ERGON FOODS) και Ευάγγελος Γεροβασιλείου (ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Α.Ε.).
Οι τέσσερις διακριθέντες θα διεκδικήσουν τον τίτλο EY «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» Ελλάδος 2025 στην Τελετή Απονομής που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου 2026, ενώ ο τελικός νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό EY World Entrepreneur Of The Year™, στο Μόντε Κάρλο, τον Μάιο του 2026.
Διαβάστε επίσης:
Allwyn: Έκδοση ομολόγου 500 εκατ, ευρώ και νέα δανειακή ενίσχυση 100 εκατ. ευρώ
ΗΠΑ: Στα ύψη οι θέσεις εργασίας τον Ιανουάριο – Έφτασαν τις 130.000
Pantelakis για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αυξημένη τιμή στόχος 42,4 ευρώ – Περιθώριο για περαιτέρω re-rating
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βλάσης Φρυσίρας: «Ο χρόνος ήταν απλόχερος απέναντί μου»
- Τιμές ρεύματος: Μεγάλες αυξήσεις στα μπλε τιμολόγια-Ποια είναι τα φθηνότερα μπλε
- Βύρων Βασιλειάδης: Ναυπηγεί 14 πλοία με την Venergy Maritime και υλοποιεί μεγάλη επένδυση στην Αίγυπτο με την Antipollution
- Ο Χορός των Ρόδων στο Μονακό, τα Μπαλέτα της Γενεύης για «καλό σκοπό», η Ελληνίδα «Μις Μαρπλ» και η «Απαγωγή», «η Ζωή μας Καλά» από την Αϊνόλα Τερζοπούλου, η Ευρώπη Ασφαλιστική για τους συνεργάτες της και Πάσχα στην Αθήνα;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.