• Ναυτιλία

    Castor Maritime: Τρεις ναυλώσεις με ικανοποιητικό ναύλο

    Castor Maritime

    Castor Maritime


    Η εισηγμένη στο Nasdaq, ελληνικών συμφερόντων ναυτιλιακή εταιρεία Castor Maritime του Πέτρου Γ. Παναγιωτίδη ανακοίνωσε νέες ναυλώσεις για τρία από τα πλοία μεταφοράς χύδην φορτίου.

    Αναλυτικότερα, το Magic Moon που κατασκευάστηκε το 2005 έκλεισε χρονοναύλωση για περίπου 25 ημέρες με ακαθάριστη ημερήσια τιμή ναύλωσης 25.500 δολάρια, ενώ το Magic Rainbow που κατασκευάστηκε το 2007 έχει κλείσει συμφωνία για μια περίοδο περίπου 60 ημερών με τιμή 16.500 δολάρια.

    Εν τω μεταξύ, το Magic Horizon που κατασκευάστηκε το 2010 έχει για μια περίοδο ναύλωσης περίπου 55 ημερών με τιμή 17.500 δολαρίων. Στη συνέχεια, το πλοίο θα κατευθυνθεί σε μια νέα ναύλωση διάρκειας 12 έως 15 μηνών, όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως από την Castor Maritime νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

    Η Castor Maritime σήμερα διαθέτει στόλο 29 πλοίων που αποτελείται από 20 bulker και εννέα δεξαμενόπλοια.

    Ο Πέτρος Παναγιωτίδης είναι ο ιδρυτής της Castor Maritime Inc. είναι επίσης Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας από την ίδρυσή της τον Σεπτέμβριο του 2017.

    Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Fordham με πτυχίο στις Διεθνείς Σπουδές και τα Μαθηματικά και απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση και Συστήματα με εστίαση στη Διαχείριση Κινδύνων από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

    Μέσα από αυτούς τους διάφορους ρόλους και το εκπαιδευτικό υπόβαθρο, ο Πέτρος Παναγιωτίδης κατάφερε να ενισχύσει τις ικανότητές του να ηγηθεί και να αναπτύξει μια ναυτιλιακή εταιρεία εφαρμόζοντας μια ξεκάθαρη επιχειρηματική στρατηγική, αξιοποιώντας την καινοτομία μέσω της ταχείας ανάπτυξης και εκμετάλλευσης ιδεών καθώς και ενθαρρύνοντας ενεργά την ενδο-οργανωτική συνεργασία.

    Διαβάστε επίσης:

    Η ΠΝΟ στο πλευρό των απεργών λιμενεργατών της Cosco

    Έκτακτα δρομολόγια από τις Μινωικές Γραμμές για Ηράκλειο και Σούδα



    ΣΧΟΛΙΑ