ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρώτο πλοίο της χρονιάς που κατέπλευσε στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά, ήταν το “Blue Star Delos”.
Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Στέφανος Γκίκας συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Λιμενικού αντιναύαρχο Γιώργο Αλεξανδράκη υποδέχθηκε το πλήρωμα του πλοίου ενώ επισκέφθηκαν επίσης το πρώτο λιμενικό τμήμα του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά.
Ο κ. Γκίκας επισκέφθηκε ακόμη το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού, Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπου μίλησε με ναυτικούς στα ποντοπόρα πλοία “ΝΕΠΤΟΥΝ ΗΘΟΣ “,”ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΣΤΡΑ” & “Intuition”.
«Υγεία και δύναμη στους Έλληνες ναυτικούς όπου γης, καθώς και στα αγαπημένα τους πρόσωπα και στις οικογένειές τους» τόνισε ο υφυπουργός Ναυτιλίας και αναφερόμενος στα στελέχη του λιμενικού σώματος είπε ότι «πάντα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος« και πρόσθεσε ότι το έργο που επιτελούν «τυγχάνει της αναγνώρισης και της ευγνωμοσύνης όλης της ελληνικής κοινωνίας».
Διαβάστε επίσης:
Σαν σήμερα, 1η Ιανουαρίου 2002, το Ευρώ αντικαθιστά τη Δραχμή
Η Ρωσία σταμάτησε τις εξαγωγές αερίου προς την Ευρώπη μέσω της Ουκρανίας
Τα μυστήρια του χρόνου, το μηδέν που χάθηκε και οι ανθρώπινες συμβάσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apple: Αυξήσεις τιμών στα προϊόντα της προανήγγειλε ο Τιμ Κουκ λόγω του υψηλού κόστους για chip μνήμης
- Austriacard: Ο Νικόλαος Λύκος αποδέχθηκε τη δημόσια πρόταση της Dai Nippon Printing για 27,1 εκατ. μετοχές
- Λέιν (EKT): Η οικονομία της ευρωζώνης μπορεί πλέον να είναι σε θέση να αντέξει ελαφρώς υψηλότερα επιτόκια
- Ισραήλ σε ΗΠΑ: «Δεν φεύγουμε από τον Λίβανο» λέει και δίνει νέο χάρτη με την επέκταση των επιχειρήσεών του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.