• Ναυτιλία

    Αγγελική Φράγκου: Ο Βασίλης Μουγής στο ΔΣ της Navios Partners

    Αγγελική Φράγκου (Navios Partners_

    Αγγελική Φράγκου. Πρόεδρος και Διευθύνουσα σύμβουλος της Navios Maritime Holdings Inc


    Η Navios Maritime Partners συμφερόντων της πλοιοκτήτριας Αγγελικής Φράγκου, ανακοίνωσε τον διορισμό του Βασίλειου Μουγή στο Διοικητικό Συμβούλιο της, σε αντικατάσταση της Ορθοδοξίας Ζησιμάτου, η οποία συνταξιοδοτήθηκε.

    Ο Βασίλειος Μουγής έχει πάνω από 34 χρόνια εμπειρίας στη ναυτιλιακή βιομηχανία και είναι συνιδρυτής της ναυλομεσιτικής εταιρείας Doric Shipbrokers S.A.

    Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως ναυλομεσίτης στο γραφείο της Clarksons στη Νότιο Αφρική, ενώ ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Navios Maritime Midstream Partners και του ΔΣ της Navios Maritime Containers L.P.

    Ο κ. Μουγής έχει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το American College of Greece και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας του πανεπιστημίου της Ουαλίας με αντικείμενο Port and Shipping Administration.

    Η κα Φράγκου σχολίασε: «Ευχαριστούμε την κα Ζησιμάτου για την πολύτιμη συνεισφορά της στην εταιρεία. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μελλοντικά της εγχειρήματα. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι με τον διορισμό του κ. Μουγή, καθώς πιστεύουμε ότι η βαθιά κατανόησή του για τη ναυτιλιακή βιομηχανία θα αποδειχθεί πολύτιμη».

    Η κα Ζησιμάτου έγινε μέλος του ΔΣ της Navios Partners το 2017.

    Είναι δικηγόρος του ναυτιλιακού κλάδου επί σειρά ετών, με επίκεντρο τις συμβάσεις αγοραπωλησίας και τις συμβάσεις ναύλων.

    Διαβάστε ακόμη:

    Navios Maritime Holdings (Αγγελική Φράγκου): Καθαρά κέρδη 87,3 εκατ. δολάρια

    Αγγελική Φράγκου: H μεγάλη αναδιάρθρωση της Navios Partners – Πωλήσεις πλοίων ύψους 260 εκατ. δολαρίων σε 5 μήνες



    ΣΧΟΛΙΑ