ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η SATO ανακοίνωσε ότι, για την περίοδο 01/01/2023 έως 31/12/2023, ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ανήλθε σε €21.694 χιλ. έναντι €20.279 χιλ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο σημειώνοντας αύξηση κατά €1.415 χιλ. ή 6,67%.
Τα μεικτά κέρδη του Ομίλου ανήλθαν σε €9.776 χιλ. έναντι €8.762 χιλ. με το μικτό περιθώριο να βρίσκεται στο 45,07% έναντι 42,76%.
Διαβάστε επίσης
Το Vodafone Flex κλείνει ένα χρόνο και το γιορτάζει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στρατηγική συμμαχία Pharmachim-Samsung Bioepis για τα βιοομοειδή στην Ελλάδα – Οι πρωταγωνιστές της συμφωνίας μιλούν στο Mononews
- Νέα εποχή για τις τέσσερις Συνεταιριστικές Τράπεζες – Εστιάζουν στη χρηματοδότηση των ΜμΕ και την στήριξη των τοπικών οικονομιών
- Εκπαίδευση 2030: Γνώση, ευκαιρίες και ανάπτυξη
- Έχει χρέη ο συνδικαιούχος σε κοινό λογαριασμό; Πότε κινδυνεύουν όλα τα χρήματα με κατάσχεση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.