ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα ότι θα επαναλάβει τις πτήσεις προς και από το Ισραήλ την 1η Φεβρουαρίου, επικαλούμενη τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA) και την επανέναρξη των πτήσεων από άλλους ευρωπαϊκούς αερομεταφορείς.
Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στις 9 Οκτωβρίου ακύρωσε όλες τις πτήσεις προς και από το Ισραήλ μετά τις επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.
Άλλες αεροπορικές εταιρείες όπως η Lufthansa, η Swiss, η Austrian και η Aegean έχουν ήδη επαναλάβει τις αεροπορικές συνδέσεις με το Τελ Αβίβ. Η Air France ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ξαναρχίσει τις πτήσεις από το Παρίσι στις 24 Ιανουαρίου.
Διαβάστε επίσης
Η Κίνα διατηρεί τα πρωτεία στον ναυπηγικό τομέα
Mytilineos: Αναβάθμιση από τον οίκο αξιολόγησης S&P – Μια ανάσα από την επενδυτική βαθμίδα
Currys για «Κωτσόβολος»: Έως τον Απρίλιο η ολοκλήρωση της πώλησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεταφέρονται σήμερα στην Ελλάδα οι δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ
- Σύσκεψη Ά. Γεωργιάδη με ΣΦΕΕ, PIF και ΠΕΦ για τα φάρμακα: Το κλίμα, οι αποφάσεις και οι αντιρρήσεις
- Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν
- Οι υπέροχες 15, οι φήμες για την ACAG, οι άγριες διαθέσεις σε Metlen και ΔΕΗ, το «φάντασμα» της Προοδευτικής, τι λέει η Αλεξία για την πώληση της Aea, η πίεση της Κίμπερλι και οι νέες κινήσεις Λασκαρίδη, Μαρτίνου, Ιγγλέση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.