• Business

    Εθνική Ασφαλιστική: Νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου το 2023

    Robert Gauci: Ποιος είναι ο νέος CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής – Οι σχέσεις με την Ελλάδα και το πάθος με την φωτογραφία

    Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής


    Σε νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου θα προχωρήσει η Εθνική Ασφαλιστική μέσα στο 2023, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η εταιρεία σκοπεύει να ολοκληρώσει το εγχείρημα του «ενοικιαζόμενου προσωπικού» μέχρι το καλοκαίρι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προηγούμενη εθελουσία είχαν αποχωρήσει 116 άτομα προσωπικό ενώ προσλήφθηκαν μόλις 15.

    Πάντως, στόχος του νέου CEO, κ. Robert Gauci, είναι η ανάπτυξη της Εθνικής Ασφαλιστικής με τη βελτίωση των τεχνολογιών και στη προσθήκη νέων εργαλείων σε δίκτυα και προσωπικό.

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Gauci κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του προσωπικού της εταιρείας είχε αναφέρει ότι θα προσληφθούν οι ενοικιαζόμενοι, χωρίς ωστόσο να δίνονται επιπλέον πληροφορίες.

    Η πρόθεσή της είναι να προσληφθεί «το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό» από τους εργαζόμενους των εταιρειών ενοικίασης προσωπικού, με ατομικές συμβάσεις εργασίας ως ειδικοί σύμβουλοι και όχι υπάλληλοι, ανάλογα με τις ανάγκες. Στους υπόλοιπους η πρόθεση της εταιρείας είναι να έχουν μια δίκαιη και τίμια αντιμετώπιση.

    Για το θέμα αύξησης μισθού άμεσα και της εναρμόνισης του ωραρίου, μέχρι να ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία, η διοίκηση δεσμεύτηκε να εξετάσει το θέμα και να απαντήσει.



    ΣΧΟΛΙΑ