• Business

    Quest: Στην επόμενη φάση για την εξαγορά της Κωτσόβολος

    quest

    Θεόδωρος Φέσσας Πρόεδρος Quest, BriQ Properties


    Ο Απόστολος Γεωργαντζής, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης στους αναλυτές, μίλησε για το ενδιαφέρον της Quest για την εξαγορά της Κωτσόβολος, τονίζοντας ότι αυτή τη περίοδο η διοίκηση αυτό το διάστημα μελετά τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, ώστε να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

    Όπως παραδέχτηκε, ο όμιλος ενδιαφέρεται για την Κωτσόβολος, έχει καταθέσει προσφορά και έχει περάσει στη δεύτερη φάση της διαδικασίας, ωστόσο μια πιο ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρχει μετά από ένα με δύο μήνες. Ωστόσο εάν υπάρξει κάτι, αυτό γίνει προς το τέλος του έτους επεσήμανε.

    Σύμφωνα με τον κ. Γεωργαντζή «πρόκειται για μια κλειστή διαδικασία και όχι δημόσια, άρα δεν μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερα».

    «Επιλεγήκαμε για την επόμενη φάση. Τον άλλο μήνα ίσως να έχουμε σχηματίσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Αυτή την στιγμή δεν είναι σαφές πότε θα ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Όπως έχουμε ανακοινώσει κατά το προηγούμενο διάστημα, βρισκόμαστε εντός της διαδικασίας για την Κωτσόβολος», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλο του ομίλου.

    Διαβάστε επίσης:

    Quest: Στα 544 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις στο εξάμηνο – Μείωση 0,2% στα καθαρά κέρδη



    ΣΧΟΛΙΑ