ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Quest Συμμετοχών Α.Ε. , σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της 04.08.2023 του Χρηματιστηρίου Αθηνών αναφορικά με δημοσιεύματα περί πιθανού ενδιαφέροντος της “QUEST” για την εξαγορά της “Κωτσόβολος”, διευκρινίζει ότι δεν έχει καταθέσει οποιαδήποτε πρόταση δεσμευτικού χαρακτήρα για την εξαγορά της εν λόγω εταιρείας.
Σε κάθε περίπτωση όπως επανειλημμένα έχει επικοινωνηθεί από τη Διοίκηση της εταιρείας, η “QUEST” στα πλαίσια του μακροπρόθεσμου στρατηγικού της πλάνου, εξετάζει κάθε πιθανή εξέλιξη στις αγορές που δραστηριοποιείται, αναζητώντας ευκαιρίες επέκτασης ή και τυχόν εξαγορές.
Η “QUEST” θα προβεί, σύμφωνα με το νόμο, αμελλητί, στις απαιτούμενες ανακοινώσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, εάν και εφόσον συναφθεί οιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία.
Διαβάστε επίσης
Intracom: Θετική η αξιολόγηση για τη δημόσια πρόταση της Κλουκίνας Λάππας
Revolut: Τέρμα οι συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα στις ΗΠΑ
ΑΝΕΚ – Attica Group: Οι ανακοινώσεις για την έγκριση της απορρόφησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Πρέπει να «παγώσουν» οι πολεμικές δραστηριότητες στις σημερινές γραμμές πριν τις ειρηνευτικές συνομιλίες
- Κίνα: Κατηγορεί τις ΗΠΑ για κυβερνοεπίθεση κατά κρατικής υπηρεσίας της
- Επανέρχεται από τη Δευτέρα ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας
- Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθη ο πατέρας 16χρονης που λιποθύμησε από το πολύ ακλοόλ στην πλατεία
