• Cryptocurrencies

    Revolut: Τέρμα οι συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα στις ΗΠΑ

    • NewsRoom
    Nik Storonsky, CEO Revolut

    Nik Storonsky, CEO Revolut (Πηγή: Twitter)


    Την πρόθεση να σταματήσει από Σεπτέμβριο να επιτρέπει στους πελάτες της στις ΗΠΑ να έχουν πρόσβαση σε κρυπτονομίσματα, ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική fintech εταιρεία Revolut, επικαλούμενη το ρυθμιστικό περιβάλλον και την αβεβαιότητα που επικρατεί στην αμερικανική αγορά.

    “Ως αποτέλεσμα του εξελισσόμενου ρυθμιστικού περιβάλλοντος και των αβεβαιοτήτων γύρω από την αγορά των κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ, πήραμε τη δύσκολη απόφαση, μαζί με τον τραπεζικό μας εταίρο στις ΗΠΑ, να αναστείλουμε την πρόσβαση στα κρυπτονομίσματα μέσω της Revolut”, αναφέρει εκπρόσωπος της Revolut σε σχετικό email στο πρακτορείο Reuters.

    Σε ένα μήνα από τώρα, από τις 2 Σεπτεμβρίου, οι πελάτες της εταιρείας στις ΗΠΑ δεν θα μπορούν πλέον να αγοράζουν κρυπτονομίσματα στη Revolut, ενώ από τις 3 Οκτωβρίου, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα για αγορά, πώληση ή διακράτηση crypto, από τους πελάτες στις ΗΠΑ.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της  Revolut, η απόφαση αυτή επηρεάζει λιγότερο από το 1% των πελατών της στα κρυπτονομίσματα παγκοσμίως.

    Πηγή: Reuters

    Διαβάστε επίσης: 

    Binance: $90 δισ. συναλλαγές σε ένα μήνα, στην απαγορευμένη αγορά της Κίνας

    Intracom: Θετική η αξιολόγηση για τη δημόσια πρόταση της Κλουκίνας Λάππας

    ΑΝΕΚ – Attica Group: Οι ανακοινώσεις για την έγκριση της απορρόφησης



    ΣΧΟΛΙΑ