ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επανήλθε η λειτουργία στις πλατφόρμες της Meta, μια ώρα μετά τα εκτεταμένα προβλήματα που παρουσίασαν τα Facebook, Instagram, Messenger και Therads, σε όλο τον κόσμο, το απόγευμα της Τρίτης.
Συγκεκριμένα, τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα ήταν «πεσμένα» από τις 17:15 αποσυνδέοντας αυτόματα όλους τους χρήστες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να επανασυνδεθούν.
Οι χρήστες αποσυνδέθηκαν αυτόματα σε Facebook και Messenger μη μπορώντας να επανασυνδεθούν, ενώ αντίστοιχα και στο Instagram δεν ανανεώνεται η ροή.
Το Threads φαίνεται επίσης να έχει πέσει εντελώς. Όταν κάποιος ανοίγει την εφαρμογή, εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος που λέει “Συγγνώμη, κάτι πήγε στραβά. Προσπάθησε ξανά”.
Όπως ανέφερε νωρίτερα στο «Χ», ο Andy Stone, εκπρόσωπος της Meta «Δουλεύουμε αυτή την ώρα για την αποκατάσταση του προβλήματος».
Διαβάστε επίσης:
Zara: Ο κολοσσός της fast fashion «εισβάλλει» στον χώρο της πολυτέλειας – mononewsTV
ΑΑΔΕ: Έστειλε πάνω από 380.000 e-mail για τη διασύνδεση των POS με τις ταμειακές
ΠΟΥ: 8.000 ασθενείς πρέπει να μεταφερθούν εκτός της Γάζας για περίθαλψη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Quest: EBITDA 100 εκατομμυρίων και επέκταση στις λευκές συσκευές το πλάνο Φέσσα
- Ιωάννινα – Κακαβιά: Προχωρούν οι μελέτες για τον αυτοκινητόδρομο – Πότε ξεκινάει τα έργα η ΑΒΑΞ
- Ελβετικό φράγκο: Το παρασκήνιο της ρύθμισης και το «κούρεμα» έως 25%
- Ο ανασχηματισμός στο Μαξίμου, το παρασκήνιο για το καλώδιο, η συγχώρεση του Δαμιανού, η πρόκληση των Τούρκων κι ένα hot πολιτικό quiz
