ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το διοικητικό συμβούλιο της MIG αποφάσισε να αποδεχθεί τη βελτιωμένη προσφορά της Hellenic Healthcare.
Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς του μεριδίου της MIG (καθώς πέρα από τους μετόχους της MIG εκκρεμεί και η έγκριση του deal από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς), η CVC Partners θα έχει υπό τον έλεγχό της μία ακόμα ιδιωτική κλινική, μετά την εξαγορά του Metropolitan και του Ιασώ General. Σημειωτέον ότι το fund έχει σήμερα παρουσία σε 23 χώρες σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία, έχοντας μεταξύ άλλων πάνω από 20 νοσοκομεία σε Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εντάλματα σύλληψης από αμερικανικό δικαστήριο για Έλληνες εφοπλιστές: Μπορούν να εκτελεστούν στην Ελλάδα;
- Ενδομητρίωση & Γονιμότητα: Ο Στ. Χανδακάς εξηγεί πώς η Ρομποτική Χειρουργική «ξεκλειδώνει» τη φυσική σύλληψη
- Fakenews το διαζύγιο Μενεγάκη, το εξώδικο και η αγωγή της Άρτεμης Δήμου στο mononews, τι κομίζει ο νέος CEO του ΣΚΑΪ Γρηγόρης Δημητριάδης και η επόμενη ημέρα του video περιεχομένου
- Ο περιπέτειες της Eletson: Στη δίνη του δικαστικού κυκλώνα η Λασκαρίνα Καρασταμάτη και οκτώ συνεργάτες της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.