• Business

    Στέλιος Πετρίδης: Ποιος είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής του GRECA;

    • NewsRoom


    Ο Στέλιος Πετρίδης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA). Ο κ. Πετρίδης δραστηριοποιείται στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και της τεχνολογίας γενικότερα, για περισσότερο από μία δεκαετία, έχοντας υλοποιήσει μερικά από τα μεγαλύτερα Projects της Ελληνικής αγοράς, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

    «Ο Στέλιος είναι ένα στέλεχος με αξιοζήλευτη πορεία στον κλάδο του eBusiness και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους μας, στον χώρο. Πρωταρχικός στόχος του είναι να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τον GRECA σαν σύνδεσμο, που αριθμεί πλέον περισσότερα από 350 μέλη. Παράλληλα, καλωσορίζουμε και τη Μαριάννα Αποστολίδου, ως βοηθό του Στέλιου, ώστε να επιταχύνουμε τη μεγάλη σειρά δράσεων που έχει προγραμματισμένες ο GRECA», δήλωσε ο Φώτης Αντωνόπουλος, Πρόεδρος του Συνδέσμου.

    Πριν τoν Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA), o Στέλιος Πετρίδης κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή στην Converge ICT. Στο παρελθόν, υπήρξε eCommerce Manager στη Wind Hellas, ενώ είχε διατελέσει στέλεχος Μarketing και πωλήσεων σε επιχειρήσεις του κλάδου της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών (Vodafone , Cosmote, Wind), μεταξύ άλλων επαγγελματικών θέσεων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΕΛΤΟΝ: Αύξηση τζίρου και κερδών για το 2017

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΔΜΗΕ: Χωρίς μεγάλα προβλήματα η ηλεκτροδότηση από την απεργία της ΓΕΝΟΠ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Unicef Hellas: Το «πάρτι» στα ταμεία με τους μισθούς των 6.000 ευρώ και τις μίζες



    ΣΧΟΛΙΑ