ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περιφέρεια Αττικής: Οδηγίες προς τους πολίτες για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας μετά την πυρκαγιά
Η κοινοπραξία ΕΚΤΕΡ, ΕΡΕΤΒΟ, Θέμελη, Τεχνική Εταιρεία Χριστόφορος Δ. Κωνσταντινίδης έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, την μεγαλύτερη έκπτωση (23,11%) για το έργο που έχει προκηρύξει η ΕΥΔΑΠ «Κατασκευή δικτύου ακαθάρτων στο δήμο Μαραθώνα».
Στον ίδιο διαγωνισμό η Τέρνα κατέθεσε προσφορά με έκπτωση 21,37% και η Άβαξ με 20,29%.
Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 90 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ (72,85 εκατ. ευρώ χωρίς Φ.Π.Α.).
Αντικείμενο του έργου είναι κατασκευή των δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων σε οικισμούς του Δήμου Μαραθώνα και ο σχεδιασμός είναι να ολοκληρωθεί στα επόμενα 5 χρόνια.
Τρεις προσφορές για το δίκτυο ακαθάρτων στο Δήμο Μαραθώνα, έργο €90 εκατ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ: Εγκρίθηκε η πρόταση της Χαριλάου Τρικούπη για την εκλογή Συνέδρων
- Τι περιλαμβάνει το μενού στο δείπνο Μητσοτάκη – Ερντογάν
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πράσινο φως στην Orilina Properties για μερική ανάκληση της άδειας λειτουργίας της ως ΑΕΔΟΕΕ
- Λιβύη: Chevron και Eni μεταξύ των νικητών του πρώτου διαγωνισμού πετρελαίου από το 2007
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.