• Business

    Ποιοι μέτοχοι μένουν ως Πολιτική Αγωγή στη δίκη της Folli Follie

    Folli Follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος κάθισαν ξανά στο εδώλιο


    Θα έχουν τελικά παρουσία και οι μέτοχοι της Folli Follie στη δίκη που γίνεται για τα παραποιημένα οικονομικά στοιχεία της «αμαρτωλής» εταιρείας της οικογένειας Κουτσολιούτσου.

    Οι δικαστές απέβαλαν μεταξύ άλλων από την Πολιτική Αγωγή και 114 μετόχους της εταιρείας που είχαν ήδη κινηθεί νομικά με την Ένωση Ελλήνων Επενδυτών. Εξ αυτών όμως 7 θα παραμείνουν ως Πολιτική Αγωγή, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο δικηγόρος Γιάννης Κυριακόπουλος.

    Από την άλλη πλευρά, παρουσία ως πολιτική Αγωγή θα έχει μια ξεχωριστή ομάδα 19 μετόχων της Folli, οι οποίοι εκπροσωπούνται από τον δικηγόρο Νίκο Σακκά. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας έκανε δεκτή καθ ολοκληρίαν την παράστασή τους, καθώς όπως όλα δείχνουν ήταν πλήρης ο φάκελός τους.

    Στη συγκεκριμένη ομάδα των 19 επενδυτών υπάρχουν και περιπτώσεις που εκτός από τις μετοχές είχαν και θέσεις στα παράγωγα της Folli Follie. Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι η συγκεκριμένη ομάδα των 19 επενδυτών ήταν εκείνη που είχε υποβάλλει έγκληση και κατά της προηγούμενης διοίκησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόεδρος της οποίας ήταν ο Χαράλαμπος Γκότσης.

    Διαβάστε επίσης

    Οικογένεια Κουτσολιούτσου: Χωρίς… Folli Follie η δίκη της Folli Follie

    Ένωση Ελλήνων Επενδυτών για δίκη Folli Follie: Συνεχίζουμε την εκπροσώπηση των ζημιωμένων επενδυτών – Επιβεβαίωση mononews

    Δίκη Folli Follie: Οι Κουτσολιούτσοι θέλουν δίκη χωρίς τη Folli Follie στην πολιτική αγωγή



    ΣΧΟΛΙΑ