• Business

    Πηγές Μασούτη στο mononews: Δεν πουλάμε στο CVC – Κυνηγάμε εξαγορές

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    • Ρομίνα Νικηφόρου
    Ο Γιάννης Μασούτης, επικεφαλής της αλυσίδας Μασούτης

    Γιάννης Μασούτης, επικεφαλής της αλυσίδας Μασούτης


    Τα σενάρια πoυ κυκλοφορούν έντονα το τελευταίο διάστημα περί προχωρημένων συζητήσεων για εξαγορά της Μασούτης από το fund CVCδιαψεύδει πηγή της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας που μιλάει στο mononews.

    «Όχι απλώς δεν πωλείται η Μασούτης, αλλά αντίθετα κυνηγάμε κάποιες εξαγορές προκειμένου να ενισχύσουμε το δίκτυό μας» τονίζει πηγή της εταιρείας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

    «Δεν θέλαμε να βγάλουμε επίσημη διάψευση σχετικά με όσα γράφονται» πρόσθεσε. Σημειώνοντας παράλληλα ότι «κάθε χρόνο τέτοια περίοδο υπάρχουν αντίστοιχα σενάρια περί εξαγοράς».

    Σε ερώτηση δε, σχετικά με το εάν υπήρξαν επαφές και συζητήσεις μεταξύ του επικεφαλής της εταιρείας, Γιάννη Μασούτη και του fund CVC, απαντά:

    «Δεν γνωρίζω να υπήρξε κάποια επίσημη συνάντηση. Εάν έχει γίνει κάποια συνάντηση κοινωνικού χαρακτήρα στο πλαίσιο μίας εκδήλωσης, ή για παράδειγμα στο αεροδρόμιο, όπου μπορεί να συζητήθηκε οτιδήποτε άλλο, δεν έχει σχέση με τα σενάρια που υπάρχουν περί εξαγοράς. Ούτε μία οποιαδήποτε συζήτηση κοινωνικού χαρακτήρα, μπορεί να ερμηνευτεί, ως επίσημη επαφή των δύο πλευρών» σημειώνει.

    «Σε αναζήτηση εξαγορών η Μασούτης»

    Αντίθετα η εταιρεία, όπως επισημαίνει το ίδιο στέλεχος, βρίσκεται σε αναζήτηση εξαγοράς κάποιας μικρομεσαίας αλυσίδας σούπερ μάρκετ, προκειμένου να διευρύνει το δίκτυό της. «Κυνηγάμε κάποιες εξαγορές στον κλάδο αφότου αντιμετωπίσαμε τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας και των lockdown» σημειώνει χαρακτηριστικά.

    Οι συζητήσεις αυτές μάλιστα φαίνεται ότι δεν είναι απλώς στο πρώτο στάδιο των διερευνητικών επαφών αλλά υπάρχουν ήδη κάποιες συζητήσεις σε εξέλιξη, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

    Διαβάστε επίσης:

    Μασούτης: Ο Άδωνις Γεωργιάδης στα εγκαίνια του νέου σούπερ μάρκετ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» (φωτογραφίες)

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ