• Business

    Μασούτης: Ο Άδωνις Γεωργιάδης στα εγκαίνια του νέου σούπερ μάρκετ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» (φωτογραφίες)

    • NewsRoom
    Μασούτης: Ο Άδωνις Γεωργιάδης στα εγκαίνια του νέου σούπερ μάρκετ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» (φωτογραφίες)

    O υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Μασούτης στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”


    Το νέο κατάστημα Μασούτης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» εγκαινίασε το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

    Ο κ. Γεωργιάδης τον οποίο υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και πρόεδρος του ΕΒΕΘ, κ. Γιάννης Μασούτης καθώς και στελέχη της επιχείρησης, έκοψε την κορδέλα στο νέο κατάστημα. Ο υπουργός Ανάπτυξης χαρακτήρισε το νέο σούπερ μάρκετ της εταιρείας ως βιτρίνα των ελληνικών προϊόντων για τους χιλιάδες τουρίστες από το εξωτερικό, που επισκέπτονται το αεροδρόμιο.

    Παράλληλα ευχαρίστησε τον κ. Μασούτη, για την κοινή προσπάθεια που, όπως επεσήμανε, έκαναν εν μέσω πανδημίας, ώστε να μείνει η αγορά ανοιχτή και να λειτουργεί χωρίς προβλήματα, την ίδια στιγμή που σε άλλες χώρες υπήρχαν ελλείψεις στα ράφια. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μασούτης ευχαρίστησε τους 9.000 ανθρώπους «της οικογένειας Μασούτη» για τη δουλειά τους.

    To κατάστημα 93 τ.μ που αποτελεί το 334ο της εταιρείας ξεκίνησε να λειτουργεί στις 11 Σεπτεμβρίου, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της εταιρείας Μασούτης με την Fraport. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά δημιουργήθηκε ένα σούπερ μάρκετ μέσα σε χώρο αεροδρομίου.

    Πρόκειται για μία επένδυση της Μασούτης ύψους 700.000 ευρώ. Το κατάστημα  βρίσκεται στο χώρο των αφίξεων, και συγκεκριμένα στην έξοδο «2». Λειτουργεί συνεχόμενα από 07.00 το πρωί μέχρι 11 το βράδυ ενώ διαθέτει 2.500 κωδικούς προϊόντων.

    Παράλληλα λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα ώστε οι πελάτες κάνοντας ηλεκτρονική παραγγελία να μπορούν να προμηθευτούν τα προϊόντα είτε κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο, είτε με παράδοση στο σπίτι.


    Διαβάστε επίσης:

    Μασούτης: Cook-shop και Bag Stories μπαίνουν στο e-shop – Έρχονται νέες συνεργασίες

     



    ΣΧΟΛΙΑ