• Business

    Αυξάνει τα διαφημιστικά κονδύλια η Coca Cola HBC

    • NewsRoom


    Την πρόθεσή της να αυξήσει τις διαφημιστικές δαπάνες της το 2021, ενόψει της «επιστροφής» διοργανώσεων που φέτος ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας, ανακοίνωσε η Coca Cola HBC.

    Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας εμφιάλωσης, Zoran Bogdanovic, δήλωσε στο Reuters ότι το 2021 η εταιρεία θα δώσει περισσότερα χρήματα στο μάρκετινγκ, σε σχέση με φέτος, καθώς περιμένει να δει «ένα είδος νέας κανονικότητας».

    «Θα ενεργοποιήσουμε το Πάσχα, το Euro -που μετατέθηκε για το 2021- και ευελπιστούμε ότι θα γίνουν και οι Ολυμπιακοί κάποια στιγμή το τρίτο τρίμηνο», ανέφερε.

    Η HBC περιόρισε φέτος τις δαπάνες της για να προστατευθεί και από το πλήγμα της πανδημίας και, όπως δήλωσε στο Reuters ο οικονομικός διευθυντής της, Μιχάλης Ήμελλος, «ένα καλό ποσοστό» από τις εξοικονομήσεις των 120 εκατ. ευρώ της εταιρείας θα γίνουν μόνιμες λόγω της αλλαγής στον τρόπο εργασίας.

    Νωρίτερα, η Coca Cola HBC ανακοίνωσε σημαντική βελτίωση της εμπορικής δραστηριότητας το τρίτο τρίμηνο με ανάκαμψη των πωλήσεων στο κανάλι της εκτός σπιτιού κατανάλωσης και αύξηση των πωλήσεων στο κανάλι της εντός σπιτιού κατανάλωσης.

    Διαβάστε ακόμη: Coca Cola HBC: Ανέκαμψαν οι πωλήσεις στην εκτός σπιτιού κατανάλωση το γ’ τρίμηνο



    ΣΧΟΛΙΑ