• Business

    Πάσχα: Κάνε τις τελευταίες αγορές με την «eggύηση» Public!

    • NewsRoom
    Πάσχα στα Public


    Μια ανάσα πριν πούμε Χριστός Ανέστη, περνάμε μια βόλτα από τα Public για να κάνουμε τα ψώνια της τελευταίας στιγμής! 

    Μπήκαμε στη Μεγάλη Εβδομάδα και αγχώνεσαι γιατί είσαι από τους τελευταίους που δεν έχουν προλάβει να πάρουν λαμπάδα στο βαφτιστήρι και πασχαλινά δώρα για τους αγαπημένους σου; Τα Public είναι εδώ για σένα, «eggυημένα»! 

    Τα Public είναι και το φετινό Πάσχα σύμμαχός σου στις αγορές για την οικογένεια και τους φίλους, διαθέτοντας μια τεράστια ποικιλία ετοιμοπαράδοτων προϊόντων για να καλύψεις όλες τις ανάγκες, ακόμη και την τελευταία στιγμή. Με απεριόριστη γκάμα σε λαμπάδες για κάθε ηλικία και προτίμηση, δώρα, βιβλία, τα Public είναι και φέτος ο #1 προορισμός για τα ψώνια σου. 

    Ταυτόχρονα, για εσένα που δεν θέλεις να ψωνίσεις μόνο για τους άλλους, αλλά θες να πραγματοποιήσεις αγορές και για προσωπική χρήση, στα Public ανακαλύπτεις αμέτρητα είδη τεχνολογίας όπως smartphones, laptops & tablets και τηλεοράσεις smart TV και αξεσουάρ ήχου, είδη σπιτιού και διακόσμησης, για να καταφέρεις να τους έχεις και φέτος όλους ικανοποιημένους. 

    Και όπως πάντα, τα Public φροντίζουν να σου δίνουν λύση για όλα και σε βοηθάνε να εξοικονομήσεις πολύτιμο χρόνο από πιθανές αναμονές στην ουρά. Έχεις δηλαδή τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις τις αγορές σου και να ζητήσεις να παραλάβεις άμεσα στο κατάστημα Public που θα υποδείξεις, ακόμη και εντός 60’ από την παραγγελία σου με την υπηρεσία “Express Pick Up”. 

    Ενώ για πραγματικά γρήγορες και ευέλικτες αγορές, στα Public έχεις όλους τους τρόπους πληρωμής που αναζητάς για να κάνεις τα ψώνια σου απλά και με απόλυτη ασφάλεια.

    Οι γιορτές είναι αφορμή να μοιραζόμαστε αγάπη, χαμόγελα και συναισθήματα! Γι’ αυτό τα Public αναλαμβάνουν “eggυημένα” και φέτος να κάνουν τις Πασχαλινές αγορές παιχνίδι, έτσι ώστε εσύ να ασχοληθείς μόνο για το πώς θα περάσεις χρόνο ξέγνοιαστα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

    Διαβάστε επίσης:

    Γιορτινό Πάσχα με τα μοναδικά προνόμια του Vodafone Thank you στα Public

    Public: Υπηρεσία “Τα πάντα Άτοκα” που στηρίζει καταναλωτές εν μέσω πληθωρισμού

    Πάσχα 2024: Παιχνίδια, δώρα και είδη σπιτιού τώρα στα Public!



    ΣΧΟΛΙΑ