• Πάσχα 2024: Παιχνίδια, δώρα και είδη σπιτιού τώρα στα Public!

    Ένας προορισμός με χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα για όλη την οικογένεια και το σπίτι

    Με το Πάσχα να πλησιάζει… επικίνδυνα και όλους να προετοιμάζονται για την πρώτη μεγάλη απόδραση της χρονιάς, αν δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη τις ετοιμασίες, μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνετε. Ξεκινώντας, φυσικά, από τα πολυαγαπημένα μας βαφτιστήρια που -πώς να το κάνουμε;- έχουν την τιμητική τους!

    Το θέμα είναι να οργανωθείς σωστά, να βρεις αυτό που θες, εύκολα, γρήγορα και άμεσα, ιδανικά χωρίς τρέξιμο και άγχος. Και γι’ αυτό υπάρχουν τα Public!

    Τα καλύτερα Πασχαλινά Δώρα θα τα βρεις στα Public, «eggυημένα»

    Τα Public ξέρουν ότι διανύεις τη φάση «ό,τι θέλει το βαφτιστήρι», γι’ αυτό διαθέτουν τη μεγαλύτερη ποικιλία δώρων, λαμπάδων, παιχνιδιών και βιβλίων που αναζητά κάθε νονά και νονός, για να μπορέσεις και φέτος να διαλέξεις τα καλύτερα δώρα που «eggυημένα» θα το ξετρελάνουν.

    Το πλεονέκτημα, όμως, είναι ότι μέσα από την ευρεία γκάμα προϊόντων των Public, που γίνεται όλο και πιο πλούσια, μπορεί να βρει κανείς, και αυτό το Πάσχα, το ιδανικό δώρο για κάθε αγαπημένο του πρόσωπο.

    Εκτός από λαμπάδες και παιχνίδια, στα Public βρίσκεις ακόμη περισσότερα ετοιμοπαράδοτα είδη τεχνολογίας όπως smartphones, laptops & tablets και τηλεοράσεις smart TV και αξεσουάρ ήχου, είδη σπιτιού και διακόσμησης, τα οποία σε περιμένουν να τα γνωρίσεις και να κάνεις δικό σου αυτό που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες. Έτσι, με μια βόλτα στα Public και το Public.gr, μπορείς να ετοιμαστείς και για το βαφτιστήρι και για τα παιδιά ή ανίψια, αλλά και για την εκδρομή ή το τραπέζι που σχεδιάζεις να κάνεις!

    Ταυτόχρονα, στα καταστήματα Public και το Public.gr, μπορείς να επιλέξεις ό,τι χρειάζεσαι και να παραλάβεις τις αγορές σου άμεσα στο κατάστημα Public που θα υποδείξεις, ακόμη και μέσα σε 60’ από την παραγγελία σου μέσω της υπηρεσίας «Express Pick Up».

    Και στα mega 13 φυσικά καταστήματα «Public + home», μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια μεγάλη λίστα προϊόντων τεχνολογίας για να ξεφύγεις από τα τετριμμένα δώρα!