ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Νικόλαος Μπαζιώτης ανέλαβε από τις 11 Ιανουαρίου τη θέση του Chief Financial Officer / Chief Investment Οfficer στην PASAL, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της PASAL:
Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία “PASAL ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡEIΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ” ανακοινώνει ότι ο κ. Νικόλαος Μπαζιώτης αναλαμβάνει από τις 11 Ιανουαρίου 2021 καθήκοντα Chief Financial Officer / Chief Investment Οfficer.
Ο κ. Μπαζιώτης διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία, που υπερβαίνει τα 19 έτη συνολικά, στο χρηματοπιστωτικό χώρο καθώς και στον χώρο της διαχείρισης επενδύσεων, έχοντας αναλάβει κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του θέσεις ευθύνης σε μεγάλους τραπεζικούς και επιχειρηματικούς ομίλους.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Finance από το Birkbeck College, University of London.
Η Διοίκηση της εταιρείας καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά τον κ. Μπαζιώτη και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζέι Ντι Βανς: Έχω εμπιστοσύνη στους χειρισμούς Τραμπ για τον πόλεμο στο Ιράν
- Τούμπα: 14 ταυτοποιήσεις και 8 συλλήψεις για τη φραστική επίθεση εναντίον δημοσιογράφων
- Μελόνι: Παρέμβαση στο Ορμούζ θα σήμαινε ένα βήμα προς την εμπλοκή στον πόλεμο
- EE: Σε τελική ευθεία η συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αυστραλία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.