ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το νέο διοικητικό της συμβούλιο ανακοίνωσε η εταιρεία Paperpack, μετά τις παραιτήσεις των μελών της.
Ειδικότερα, η εταιρεία έκανε δεκτές τις υποβληθείσες παραιτήσεις από τα Μέλη του, κ.κ. Κορίνα Φασούλη, Τζουλιάνα Τσουκαρίδη, Νικόλαο Ζέτο, Λάμπρο Φράγκο, Σαμουήλ – Σάμη Δαυίδ και Δημήτριο Λαδόπουλο με ισχύ από την 31 Δεκεμβρίου 2020 και προχώρησε, σύμφωνα με τον Νόμο 4548/2018 και το Καταστατικό της Εταιρείας, στην εκλογή δύο νέων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο επανασυγκροτήθηκε σε σώμα δυνάμει της ίδιας ως άνω απόφασης, ως εξής:
-Πέτρος Σακκάς του Νικολάου, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος.
-Θεόδωρος Ρακιντζής του Νικολάου, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., μη Εκτελεστικό Μέλος.
-Ιωάννης Τσουκαρίδης του Πέτρου, Επίτιμος Πρόεδρος, μη Εκτελεστικό Μέλος.
-Δημήτριος Αντωνάκος του Αναστασίου, μη Εκτελεστικό και Ανεξάρτητο Μέλος.
-Τίτος Βασιλόπουλος του Περικλή, μη Εκτελεστικό και Ανεξάρτητο Μέλος.
Το ως άνω Διοικητικό Συμβούλιο θα διοικήσει την εταιρεία για τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι μέχρι την 30.6.2022.Ο προσωρινός διορισμός των κ.κ Πέτρου Σακκά και Θεόδωρου Ρακιντζή από το Διοικητικό Συμβούλιο θα τεθεί προς έγκριση στην επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.
Διευκρινίζεται, τέλος, ότι οι κ.κ. Δημήτριος Αντωνάκος και Τίτος Βασιλόπουλος θα διατηρήσουν τη θέση τους ως ανεξάρτητα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας μέχρι τη λήξη της θητείας της, όπως έχει ανακοινωθεί. Επίσης, τη θέση της ως Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας διατηρεί η κα. Μαρία Θεοδωροπούλου, μη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
Διαβάστε ακόμη:
CVC: Έτοιμο να «ρίξει» άλλο 1 δισ. στην Ελλάδα
Τέρνα Ενεργειακή: Πώληση 16.000 κοινών ονομαστικών μετοχών από τον Γ. Περιστέρη
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.