• Business

    ONEX Shipyards: Δωρεά περιπολικού οχήματος στο Λιμεναρχείο Σύρου

    • NewsRoom
    Πάνος Ξενοκώστας

    Πάνος Ξενοκώστας


    Σε δωρεά περιπολικού οχήματος στο Λιμεναρχείο της Σύρου προχώρησε η ΟΝΕΧ SYROS Shipyards. Πρόκειται για μοτοσυκλέτα, πλήρως εξοπλισμένη η οποία θα ενισχύσει τις περιπολίες των λιμενικών δυνάμεων στο νησί.

    Ο Λιμενάρχης Σύρου Πλωτάρχης Λ.Σ. Ιωάννης Βαμβακούσης σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο της ONEX Πάνο Ξενοκώστα, επισημαίνει:

    «Η ευγενική αυτή προσφορά-δωρεά σας, συμβάλλει τα μέγιστα στην ενίσχυση των επιχειρησιακών μέσων και κατά ακολουθία στην ενίσχυση της επιχειρησιακής δομής, ετοιμότητας και αποτελεσματικότητάς της, επ’ ωφελεία πάντοτε του κοινωνικού συνόλου και δη σε χρονικές περιόδους, όπως η παρούσα, όπου η ανάγκη παρουσίας των εκπροσώπων της πολιτείας, ένστολων και μη, είναι απαραίτητη όσο ποτέ».

    Από την πλευρά του ο Πάνος Ξενοκώστας δήλωσε: «Υπηρετούμε με περηφάνια αυτούς που περήφανα υπηρετούν την πατρίδα μας».

    Η επιστολή αποδεικνύει τη συνεχή στήριξη της στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή του οποίου τα στελέχη με υψηλό αίσθημα καθήκοντος προστατεύουν τους λιμένες και τους συμπολίτες της χώρας μας.

    Η ONEX ευχαριστεί με τη σειρά της τη Λιμενική Αρχή Σύρου για το έργο της και υπόσχεται ότι θα είναι συμπαραστάτης της στον καθημερινό της αγώνα με τις δυνάμεις που διαθέτει και βάσει της εταιρικής φιλοσοφίας της.



    ΣΧΟΛΙΑ