ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση αποκόλλησης του πλοίου “Κωνσταντής” το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αγία Τριάδα – Περαία από τα αβαθή νερά, στον Θερμαϊκό Κόλπο της Θεσσαλονίκης, ανοιχτά του Μικρού Εμβόλου.
Το πλοίο προσάραξε το απόγευμα της παρασκευής σε αβαθή, χωρίς πάντως να προκληθεί κάποιο ρήγμα στο πλοίο ή κάποια θαλάσσια ρύπανση. Το πλοίο έχει ήδη δέσει σε ασφαλές μέρος στο λιμάνι της Θεσσαλονίκη, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι να γίνουν όλες οι απαραίτητες επιθεωρήσεις.
Όπως έγινε γνωστό από τις λιμενικές αρχές, στο καραβάκι επέβαιναν 37 άτομα τα οποία είναι καλά στην υγεία τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Ενισχύονται οι έλεγχοι στα σύνορα μετά τα γεγονότα της Θέουτας
- Γερμανία: Παρατείνει τους συνοριακούς ελέγχους μετά την κρίση στη Θέουτα
- Βουλή: «Πέρασε» με τις ψήφους της ΝΔ το νομοσχέδιο για τα SLAPPs – Τι προβλέπουν οι τροπολογίες
- Κυπριακό: Νέα συνάντηση 5+1 προαναγγέλλει ο Γκουτέρες – «Αυτή τη φορά πρέπει να οδηγήσει σε λύση»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.